Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vaterpolisti Srbije pobedili Španiju na turniru u Dalasu - | K-013 Portal

Vaterpolisti Srbije pobedili Španiju na turniru u Dalasu

vaterpolo reprezentacija, vaterpolisti, delfini

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Španiju rezultatom 14:12 (2:1, 4:2, 6:5, 2:4) na turniru u Dalasu.

Po tri gola za selekciju Srbiju postigli su Vasilije Martinović i Radomir Drašović, dok su Nikola Jakšić i Nemanja Ubović postigli po dva. U redovima Španije najbolji je bio Alvaro Granados sa tri postignuta gola.

Srbija će naredni meč odigrati u utorak ujutro protiv selekcije SAD-a. Naša selekcija će ovim duelom završiti takmičenje na turniru u Dalasu.

Španija ima dve pobede i poraz, a selekcija SAD-a po pobedu i poraz. Naša selekcija ima jedan trijumf i dva poraza.

Stevanović: Sve ide svojim tokom, dobili smo ono što smo očekivali

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović izjavio je danas do sada bilo dobrih stvari i u porazima u prve dve utakmice na turniru u SAD.

"Sve ide svojim tokom. Ono što smo očekivali dobili smo. Bilo je dobrih stvari i u porazima u prve dve utakmice. Pravimo iskorak, ali je nama najvažnije da vidimo mane kako bismo ih ispravili i bili bolji u budućnosti", rekao je Stevanović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Branislav Mitrović izjavio je da je pobeda protiv Španaca bila bitna kao "reakcija na prva dva poraza".

"Od Amerikanaca smo glatko izgubili, protiv Španije smo imali dobijen meč i zato je važno što smo u trećoj utakmici slavili. Ovo je nova ekipa, novi selektor, uhodavamo se i možemo da budemo zadovoljni", rekao je Mitrović.

Srpski vaterpolista Nikola Jakšić odigrao je na duelu sa Špancima 150. utakmicu za nacionalni tim.

"Imali smo očekivano male padove, ali je to sada normalno. Dobro smo igrali mada smo im dozvolili da se vrate posle našeg vođstva od četiri razlike. Sigurno je da možemo bolje. Ova ekipa se nikada ne predaje i verujem da ćemo u poslednjoj utakmici protiv SAD biti još bolji", rekao je Jakić.

Vaterpolisti Srbije će utakmicom protiv SAD, koja će biti odigrana u utorak ujutro završiti takmičenje na turniru u Dalasu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.