Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website As: Belingem je naslednik Modrića u Realu - | K-013 Portal

As: Belingem je naslednik Modrića u Realu

Belingem, Modrić, Real Marid

Madridski list As, dobro obavešten o dešavanjima u Realu iz Madrida, objavio je danas da će naslednik Luke Modrića u "kraljevskom klubu" biti vezista Borusije Dortmund Džud Belingem.

Real će, prema pisanju Asa, narednog leta krenuti u realizaciju transfera engleskog reprezentativca, a u Madridu su uvereni da će 90 miliona evra biti zadovoljavajuća suma za nemački tim.

Za Belingema su zainteresovani i engleski timovi poput šampiona Mančester sitija i Liverpula, koji bi bili spremni da izdvoje i više od 100 miliona evra za transfer.

Ipak, Real ima svog aduta u vidu predsednika Florentina Pereza.

"Realova prednost je sjajan odnos između predsednika Reala Florentina Pereza i čelnog coveka Borusije Hans-Joakima Vackea", navodi As.

Modrić je produžio ugovor sa Realom na još godinu dana, ali se Madriđani spremaju za njegovo povlačenje jer ima 36 godina.

Real je spremio zamene i za veziste Tonija Krosa i Brazilca Kazemira, a to su Francuz Eduardo Kamavinga koji je stigao prošlog leta iz Rena, i njegov sunarodnik Oreljen Čuameni, koji je ovog leta Monaku plaćen 80 miliona evra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.