Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Asano i Marković za pobedu Partizana protiv Voždovca - | K-013 Portal

Asano i Marković za pobedu Partizana protiv Voždovca

fk partizan, sport, fudbal

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u gostima ekipu Voždovca sa 2:0, u utakmici 18. kola Super lige Srbije. Strelci za crno-bele na ovom meču bili su Takuma Asano u 50. i Lazar Marković u 79. minutu.

Partizan je upisao šestu uzastopnu pobedu u šampionatu, 13. ukupno, i drugi je na tabeli sa 41 bodom, dok je Voždovac sada osmi sa 27 osvojenih bodova.

Voždovac je u prvom poluvremenu imao dve prilike, prvo preko Miloša Pantovića čiji je udarac završio tik pored stative, a potom i u finišu tog dela igre kada je Luka Cvetićanin pobegao odbrani Partizana, ali je njegov udarac zaustavio Aleksandar Popović.

U finišu prvog poluvremena šansu je imao i Partizan kada je pokušao Filip Holender, posle akcije Banjaka i Asana, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

Crno-beli su poveli na početku drugog poluvremena, u 50. minutu, a strelac je bio Asano. Japanac je dobio sjajnu loptu u prostor, pobegao je odbrani Voždovca, sam izašao ispred golmana domaćih Miloja Prekovića i lako ga savladao.

Pitanje pobednika na ovom meču rešeno je u 79. minutu. Bibras Natho je lepo proigrao Markovića na ivici kaznenog prostora, "povukao" i preciznim udarcem pogodio za 2:0.

Partizan će u narednom kolu dočekati Mladost, dok će Voždovac gostovati Javoru.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.