Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aston Vila pobedila Junajted u Premijer ligi - | K-013 Portal

Aston Vila pobedila Junajted u Premijer ligi

fudbal, aston vila, junajted, premijer liga

Fudbaleri Aston Vile pobedili su danas na svom terenu Mančester junajted sa 3:1, u utakmici 15. kola Premijer lige.

Aston Vila je povela u sedmom minutu golom koji je postigao Leon Bejli, a četiri minuta kasnije prednost je udvostručio Luka Dinj iz slobodnog udarca. U 45. minutu autogol je postigao igrač Aston Vile Džejkob Remzi, koji je na drugoj strani, u 49. minutu, zatresao mrežu Mančester junajteda za konačan rezultat.

Trener Unaj Emeri je tako pobedom startovao na klupi birmingemske ekipe. Aston Vila je prvi put od 1995. godine pobedila Mančester junajted na Vila Parku u Premijer ligi.

Aston Vila je ostvarila četvrtu pobedu u ligi i zauzima 13. mesto na tabeli sa 15 bodova. Junajted je pretrpeo četvrti poraz i peti je na tabeli sa 23 boda.

Fudbaleri Njukasla pobedili su na gostujućem terenu Sautempton sa 3:1.

Crno-beli su poveli golom Migela Almirona u 35. minutu, drugi gol postigao je Kris Vud u 58, a četiri minuta kasnije treći pogodak postigao je Džo Vilkok.

Jedini gol za domaće postigao je Romen Pero u 88. minutu, a konačan rezultat postavio je Bruno Gimarais u prvom minutu nadoknade vremena.

Njukasl je ostvario četvrtu uzastopnu pobedu, ukupno sedmu u Premijer ligi i popeo se na treće mesto na tabeli sa 27 bodova. Sautempton je pretrpeo osmi poraz i zauzima 18. mesto sa 12 bodova.

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su na gostujućem terenu u londonskom derbiju Vest Hem sa 2:1.

Vest Hem je poveo u 20. minutu kada je strelac bio Mohamed Benrahma, a izjednačio je Vilfred Zaha u 41. minutu. Pobedonoski pogodak za goste postigao je fudbaler Vest Hema Aron Kresvel autogolom u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Kristal Palas je deveti na tabeli sa 19 bodova, a Vest Hem je posle osmog poraza 15. na tabeli sa 14 bodova.

Ranije danas Arsenal je na Stamford Bridžu pobedio Čelsi sa 1:0, a kasnije igraju Totenhem – Liverpul.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.