Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bajern i Čelsi u četvrtfinalu Lige šampiona - | K-013 Portal

Bajern i Čelsi u četvrtfinalu Lige šampiona

bajern, celsi, liga sampiona

Fudbaleri Bajerna plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige šampiona, nakon što su u revanš meču pobedili Lacio sa 2:1.

Bajern je slavio i u prvom susretu sa 4:1, pa se tako ukupnim rezultatom 6:2 plasirao dalje.

Poveo je Bajern u 33. minutu golom Roberta Levandovskog iz penala. Vedat Murići je oborio Leona Gorecku, a sudija Ištvan Kovač je pokazao na belu tačku.

Prednost Bajerna je posle odlične timske akcije, povećao Maksim Čupo Motan, samo dva minuta nakon što je ušao u igru umesto Roberta Levandovskog.

Lacio je smanjio rezultat u 82. minutu golom Marka Parola. On je nakon centaršuta Andreasa Pereire bio najviši u skoku i glavom poslao loptu u mrežu

U četvrtfinale večeras se plasirao i Čelsi, pobedivši Atletiko Madrid sa 2:0. Čelsi je slavio i u prvom meču sa 1:0.

Čelsi je do pobede došao u 34. minutu golom Hakima Ziješa. Timo Verner je poslao loptu u šesnaesterac, gde se odlično snašao Ziješ i preciznim udarcem pogodio donji desni ugao gola.

Prolaz Čelsija u četvrtfinale potvrdio je Emerson golom u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena, precizno šutirajući u desni ugao gola Atletika.

Atletiko Madrid je od 81. minuta igrao sa igračem manje, nakon što je isključen crnogorski reprezentativac Stefan Savić. On je laktom udario Ridigera i sudija Orasto mu je pokazao direktan crveni karton.

Žreb parova četvrfinala i polufinala Lige šampiona održaće se u petak u Nionu.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.