Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bajern pregazio Barsu rezultatom 8:2 i plasirao se u polufinale Lige šampiona - | K-013 Portal

Bajern pregazio Barsu rezultatom 8:2 i plasirao se u polufinale Lige šampiona

Bajern, Barselona, Liga šampiona, sport, fudbal

Fudbaleri minhenskog Bajerna plasirali su se u polufinale Lige šampiona, nakon što su deklasirali Barselonu sa 8:2. Bajernov protivnik u narednoj rundi biće bolji iz duela Siti – Lion.

Spektakularan fudbal, fenomenalan Bajern i nezaboravan meč gledali smo u okršaju dva evropska giganta.

Iz minuta u minut ređale su se šanse na obe strane, igralo se u nestvarno visokom tempu, a u takvom odnosu snaga, Bajern je pokazao nadmoć i kvalitet.

Iako je Barsa prva pripretila, Bajern je prvi došao do gola. Dupli pas Levandovskog i Milera, i popularni "roumdojter" preciznim udarcem matira Ter-Štegena.

Barselona je brzo odgovorila, a čak umalo i ekspresno preokrenula.

Lengle je poslao dugu loptu ka Albi, ovaj centrirao, a Alaba na nesrećni način smestio loptu u sopstvenu mrežu.

Nekoliko trenutaka kasnije, utakmica je mogla dobiti potpuno drugačiji obrt. Prvo je Suarez nakon prodora Semeda izbio u situaciju jedan na jedan sa Nojerom, koji odlično reaguje, a potom je Mesi mogao da postigne gol, ali je nakon njegovog centaršuta lopta pogodila stativu.

Usledio je "blickrig" Bavaraca. Prilike i golovi ređali su se kao na traci.

Perišić je grešku Roberta udarcem iskosa sa leve strane pretvorio u gol za 2:1, da bi potom Gnabri iskoristio sjajan pas Gorecke i snažnim i preciznim udarcem doneo treći gol Bajernu.

Poslednji gol prvog poluvremena delo je Milera. Kimih je sa desne strane centrirao, a Miler sjajno reagovao u petercu rivala i postigao svoj drugi gol na meču.

U drugom poluvremenu ritam je blago opadao, ali ne previše. Šansi je bilo, pred oba gola.

Barseloni je nadu vratio Luis Suarez početkom drugog dela meča. Urugvajac je odlično zalomio Boatenga i plasirao loptu iza leđa Nojera.

Ipak, ta nada je brzo ugašena, pošto je svoje atletsko umeće pokazao Alfonso Dejvis. Probio je Kanađanin po levoj strani, uposlio Kimiha, koji na praznu mrežu postiže gol.

Do kraja meča, još tri gola višena su u mreži Barse.

Prvo je Levandovski glavom sa par metara ugurao loptu u mrežu, a "šlag na tortu" dodao je Kutinjo sa dva gola u finišu susreta.

Bajern se ubedljivom pobedom plasirao u polufinale Lige šampiona, gde će se sastati sa boljim iz duela Siti - Lion.

U drugom polufinalu se sastaju PSŽ i Lajpcig.

(Rts)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.