Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bez pogodaka u duelu Srbije i Dominikanske Republike - | K-013 Portal

Bez pogodaka u duelu Srbije i Dominikanske Republike

fudbal, sport, srbija dominikanska republika

Fudbalska reprezentacija Srbije odgrala je večeras nerešeno 0:0 protiv Dominikanske Republike u prijateljskoj utakmici u Santo Domingu.Reprezentacija Srbije sastavljena je od igrača iz Super lige Srbije, uz Ranka Veselinovića, koji igra za Vankuver. Srbiju privremeno predvodi selektor mlade reprezentacije Ilija Stolica.

Prvu šansu na utakmici imala je Dominikanska Republika, u sedmom minutu, kada je neprecizan bio Dorni Romero. Srbija je u 10. minutu postigla gol kada je strelac bio Miljan Vukadinović, ali je pogodak poništen zbog ofsajda u kome se našao Saša Lukić.

Srbija je zapretila i u 14. minutu šansom debitanta Veljka Birmančevića, dok je sa druge strane u 38. minutu u prilici bio Huan Pineda, ali je srpski golman Djordje Petrović dobro odbranio.

Srpski tim je imao inicijativu, ali nije uspeo to da iskoristi pa je poluvreme završeno bez pogodaka.

Na početku drugog poluvremena prvu šansu imala je Srbija kada je pokušao Birmančević iz slobodnog udarca u 48. minutu, a domaći golman odbranio.

Ekipa selektora Ilije Stolice je imala inicijativu, a domaći su polu priliku imali u 67. minutu preko Antonija Natalućija.

U 82. minutu Birmančević je posle prodora po levoj strani centrirao pred gol, ali je na drugoj stativi neprecizan bio Kosta Aleksić.

Do kraja utakmice srpski fudbaleri su pokušavali da postignu pogodak, imali su nekoliko prilika iz prekida, ali nisu uspeli da savladaju golmana Rafaela Dijasa.

Drugu utakmicu na američkoj turneji Srbija će igrati za tri dana protiv Paname.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS