Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Borjan: Dugo se čeka dupla kruna, daćemo sve od sebe - | K-013 Portal

Borjan: Dugo se čeka dupla kruna, daćemo sve od sebe

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da svi u ekipi jedva čekaju utakmice i da se nada duploj kruni.

"Prelepo je vratiti se na teren. Uživanje je ponovo biti na Marakani posle 45 dana tokom kojih smo bili van terena. Bilo je teško trenirati sam kod kuće, ali evo nas trojica smo tu. Mladi Katić je velika perspektiva Crvene zvezde. Mnogo je lepo raditi sa njim. Voli da sluša i uči, a to je najbitnije. Naravno, tu je i golman Popović sa kojim sam zajedno u ekipi već dugo vremena, a nalazimo se u istoj smo kategoriji i formi", rekao je Borjan za klupski sajt.

Borjan ne krije da jedva čeka da ponovo igra utakmice, ali žali jer neće biti publike.

"Iskreno jedva čekamo da krenu utakmice. To nas sve ispunjava, kako igrače tako i navijače. Jedva čekamo da sve krene. Jedina loša vest za nas je ta da ćemo igrati bez prisustva naših vernih navijača. Biće teško, naročito što smo navikli na njih, uvek su tu za nas, prosto dišemo zajedno. Potrudićemo se da ih obradujemo, a verujem da će biti itekako srećni. Vraćamo se utakmicama i to je najbitnije.

Zvezdin golman nada se duploj kruni, koja se čeka 13 godina.

"Dugo se čeka dupla kruna. Ove godine, kao i svake prethodne, daćemo sve od sebe da osvojimo i trofej u Kupu Srbije, kao i titulu. Imamo želju i motiv, u šampionatu smo na korak do titule, a Bože zdravlja da osvojimo i Kup, pa da slavimo duplu krunu na kraju ove sezone", istakao je Borjan.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.