Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Čelsi i Sevilja u nadoknadi do osmine finala - | K-013 Portal

Čelsi i Sevilja u nadoknadi do osmine finala

liga sampiona, celsi, sevilja, krasnodar, fudbal, sport

Danas su u terminu od 18.55 odigrane dve utakmice četvrtog kola grupe E u Ligi šampiona. Čelsi je uspeo da savlada domaćina u Renu rezultatom 2:1, dok je istim rezultatom, Sevilja u Rusiji savladala Krasnodar i tako obezbedila plasman u nokaut rundu.

Gosti su mogli do vođstva već na startu meča, ali je Verner na neverovatan način uspeo da promaši gol sa nešto više od pet metara.

Ipak, u 22. minutu "plavci" su stigli do prednost u 22. minutu kada je Maunt poslao sjajnu loptu ka Kalumu Hadson-Odoiju kojem nije bilo teško da matira Gomisa.

Senegalac se istakao nekoliko minuta kasnije kada je odbranio pokušaj Maunta, da bi početkom drugog poluvremena Verner postigao gol koji je ipak poništen zbog ofsajda.

Ren je nakon toga zapretio u nekoliko navrata, najizgledniju šansu imao je preko Njamsija, ali je njegov udarac glavom ukrotio Mendi što kao da je najavilo izjednačujući pogodak Rena u 85. minutu kada je Seru Žirasi nakon kornera Burižoa savladao svog dojučerašnjeg saigrača.

Nije to bio kraj u Renu pošto je rezervista Olivije Žiru u prvom minutu nadoknade vremena bio najviši u skoku i sjajnim udarcem glavom doneo ne samo pobedu svom timu, već i prolaz u osminu finala LŠ dva kola pre kraja grupne faze.

Istim rezultatom, Sevilja je u Rusiji savladala Krasnodar i tako obezbedila plasman u nokaut rundu Lige šampiona.

Gost je poveo u četvrtom minutu golom Ivana Rakitića koji je na sjajan način odbijenu loptu sa nešto manje od 20 metara sproveo u mrežu ruske ekipe.

Sevilja je zapretila u dva navrata nakon toga, sudija Guida nakon odgledanog VAR snimka nije dosudio penal, a onda je u drugom poluvremenu usledila mnogo bolja igra Krasnodara.

Posle propuštenih šansi Klaesona i Kabelje,precizan u 56. minuut bio je Kristofer Olsen koji je nakon lepo izgrađene akcije uz dosta sreće pogodio gol Vaclika.

A onda je na scenu stupio Munir El Hadadi, igrao se peti minut nadoknade kada je Marokanac nakon odbijene lopte u kaznenom prostoru istu poslao iza leđa Gorodova i tako doneo Sevilji plasman u drugu rundu najelitnijeg evropskog takmičenja.

(sportske.net)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.