Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Čelsi ubedljiv protiv Juventusa za osminu finala Lige šampiona - | K-013 Portal

Čelsi ubedljiv protiv Juventusa za osminu finala Lige šampiona

celsi, juventus, liga sampiona, fudbal

Fudbaleri Čelsija, aktuelni prvaci Evrope, pobedili su na svom terenu ekipu Juventusa sa ubedljivih 4:0 i obezbedili plasman u osminu finala Lige šampiona.

Čelsi i Juventus sada imaju po 12 bodova na vrhu tabele Grupe H i poslednje kolo će rešiti koji će od ta dva tima kao prvi u osminu finala Lige šampiona.

Fudbaleri Čelsija su bili bolji tokom celog meča, imao je više loptu u svom posedu i više udaraca ka golu, dok Juventus nije pretio.

Domaći tim je poveo u 25. minutu golom Treva Čalobe, a posle kornera koji je izveo Hakim Zijeh. Igrači Juventusa tražili su igranje rukom Ridigera, ali srpski sudija Srdjan Jovanović nije promenio odluku.

Posle 11 minuta igre u nastavku Čelsi je duplirao prednost, a strelac je bio Ris Džejms koji je lepo primio loptu u kaznenom prostoru i poslao je uz levu stativu u gol.

Kalum Hadson-Odoi je u 58. minutu, na asistenciju Rubena Loftus-Čika, povisio na 3:0, a tačku na ovaj meč stavio je Timo Verner u 95. minutu.

U drugom meču ove grupe, u borbi za Ligu Evropa, fudbaleri Malmea i Zenita odigrali su nerešeno 1:1.

Malme je poveo u 28. minutu golom Sorena Riksa i čuvao je tu prednost sve do 92. minuta kada je Jaroslav Rakicki doneo izjednačenje ruskom timu.

Zenit je treći na tabeli sa četiri osvojena boda, dok je Malme poslednji sa jednim bodom.

U poslednjem kolu Grupe H, Čelsi će gostovati Zenitu, dok će Juventus dočekati Malme.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.