Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Čukarički protiv Radničkog u četvrtfinalu Kupa Srbije - | K-013 Portal

Čukarički protiv Radničkog u četvrtfinalu Kupa Srbije

čukarički, radnički, kup srbije, fudbal, sport, sportske vesti, polufinale, polufinale kupa, najnovije vesti

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević, pred utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša, izjavio je da poštuje rivala, ali da je ekipi sa Banovog brda mesto u polufinalu. Utakmica između Čukaričkog i Radničkog igra se od 15 sati na stadionu na Banovom brdu.

"Imamo bogat istorijat duela sa Nišlijama, ali će u Kupu biti jedan od najznačajnijih. Oba tima imaju velike ambicije, sigurno je da se Radnički nije odrekao borbe za plasman u Evropu, a njima je svakako lakši put kroz Kup takmičenje. Mi još uvek imamo šanse da stignemo do četvrtog mesta u Superligi, ali bi nam mnogo značio plasman u polufinale Kupa, gde je i mesto Čukaričkom", rekao je Kajević za klupski sajt.

Poslednji susret ova dva tima Nišlije su na Čairu rešile u svoju korist (2:0), a na Banovom brdu uspešniji su bili domaćini.

"Očekujem tvrdu utakmicu, protiv veoma kvalitetnog rivala, prema kojem gajimo veliki respekt. Nadamo se da bi mogla da bude viđena repriza našeg prvog ovosezonskog meča, ali smo spremni za svaki mogući scenario, pa i za jedanaesterce", rekao je vezista Čukaričkog.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS