Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Direktor Barselone: Imamo i druge opcije osim Ćavija - | K-013 Portal

Direktor Barselone: Imamo i druge opcije osim Ćavija

fk barselona, cavi emandes

Predsednik fudbalskog kuba Barselona Djoan Laporta rekao je danas da osim Ćavija Ernandesa, uprava razmatra još neke opcije za novog trenera.

Barselona je u sredu uveče izgubila od Rajo Valjekana sa 0:1 i pretrpela četvrti poraz u šest utakmica u svim takmičenjima, a nekoliko sati kasnije uprava kluba otpustila je trenera Ronalda Kumana.

„Ćavijevo ime je u svim vestima, ali Barselona ima i druge opcije. Nikada nisam promenio mišljenje o Ćaviju. Jednog dana će postati trener Barselone. A ono što ne znam je kada će to biti. Istina je da su podaci koje su o njemu nabavili skauti veoma dobri. Svi prilozi koje o njemu imamo su veoma dobri, čak iako se ne bavi trenerskim poslom toliko dugo“, naveo je Laporta.

On nije imenovao kandidate o kojima uprava kluba razmišlja.

Ćavi je trenutno trener katarskog Al Sada, ekipe u koju je 2015. godine prešao kao igrač Barselone, sa kojom je pre toga osvojio 25 trofeja u 17 sezona. Igrao je za katarski klub pre nego što je postao njegov trener 2019. godine.

Trener Barselone B Serhi Barhuan će privremeno predvoditi prvi tim dok uprava ne izabere novog trenera.

Laporta je rekao da će Barhuan predvoditi ekipu u subotu protiv Alavesa u prvenstvu i verovatno protiv Dinama iz Kijeva, u sredu u Ligi šampiona.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS