Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đorđević pred novim izazovom, Neđić trener omladinaca Zvezde - | K-013 Portal

Đorđević pred novim izazovom, Neđić trener omladinaca Zvezde

sport, fudbal, crvena zvezda, trener, sportske vesti, najnovije vesti

Dosadašnji trener omladinaca FK Crvena zvezda Slavoljub Đorđević napustio je tu funkciju jer želi novi izazov u seniorskom fudbalu, a na njegovo mesto postavljen je Marko Neđić, koji je prethodno vodio kadete.

Đorđević je sa omladincima Zvezde osvojio titulu i stigao do osmine finala Lige šampiona.

"Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine. On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom. Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere", izjavio je za klupski sajt glavni trener naše Omladinske škole Nikola Jelić.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS