Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dramatična pobeda Spartaka nad Inđijom, Mladost i Radnik sigurni na svom terenu - | K-013 Portal

Dramatična pobeda Spartaka nad Inđijom, Mladost i Radnik sigurni na svom terenu

spartak, radnik, inđija, mladost, fudbal, sport, superliga srbije

Fudbaleri Spartaka iz Subotice nadigrali su Inđiju sa 4:3 na gostovanju u meču punom obrta, slično je bilo i u duelu Mladosti i Novog Pazara ali su pobedu sa 3:2 odneli domaćini, a jedino nije bilo neizvesnosti u duelu Radnika koji je na svom terenu nadigrao Proleter sa 2:0 u prvim današnjim mečevima 17. kola Superlige Srbije.

Inđija i Spartak odigrali su utakmicu sa puno obrta uz reviju golova, a posle nerešene borbe u prvom poluvremenu gosti su došli do pobedonosnog gola u finišu meča.

Inđija je dobro ušla u meč sa Spartakom i u ravnopravnom duelu povela već u 15. minutu golom Nemanje obradovića, ali su gosti samo par minuta kasnije došli do izjednačenja golom iz jedanaesterca koji je izveo Mile Savković.

Nastavljen je ravnopravan duel a gosti uspevaju da načine preokret i golom Lazara Tufegdžića u 20. minutu povedu sa 2:1.

Onda je usledio novi obrt,samo dva minuta kasnije domaćini golom Bastajića izjednačuju na 2:2, da bi sedam minuta kasnije i poveli sa 3:2 pogotkom Neškovića. Ipak tri minuta kasnije Tufegdžić koristi novu priliku i postiže treći pogodak za goste pa se na poluvreme otišlo sa nerešenim rezultatom.

U nastavku meča se odvijala ravnopravna borba sa nekoliko šansi na obe strane, ali su tek u samom finišu meča u 87. minutu gosti uspeli da dođu do pobede pogotkom Nikole Srećkovića i to neposredno posle propuštene šanse da povedu iz jedanaesterca.

Ovom pobedom Spartak je učvrstio četvrtu poziciju na tabeli sa 30 bodova, a Inđija je 14. sa 18 bodova.

I u duelu Mladosti i Novog Pazara viđena je revija golova u dramatičnom duelu iz koga su domaćini izašli kao pobednici sa 3:2.

Neizvesnost o ishodu meča je trajala do samog kraja meča iako je prvo poluvreme pripalo domaćem timu koji je poveo već u osmom minutu. Gosti su već dva minuta kasnije izjednačili na 1:1, ali su domaćini u 23. minutu golom Lazara Jovanovića obezbedili prednost sa kojom se otišlo na odmor.

U nastavku ravnopravnog duela gosti su u 71. minutu došli ponovo do izjednačenja, pa se učinilo da će meč biti završen podelom bodova. Ipak, u samom finišu meča u 88. minutu Milan Bojović je doneo pobedu domaćinima sa 3:2.

U duelu Radnika i Proletera nije bilo neizvesnosti jer gu gosti pružili ravnopravan otpor samo tokom prvog poluvremena koje je završeno bez golona.

U nastavku meča domaćini su nastavili sa napadima na Proleter, koji je zbog visoke pozicije na tabeli smatran favoritom, i uspeli su da golovima Bogdanovskog i Pavlova sredinom drugog poluvremena do 2:0 čime su osigurali pobedu.

(Rts, B92)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.