Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Evropska fudbalska pijaca: Dembele napušta Barselonu; Dibala prihvatio ponudu Intera - | K-013 Portal

Evropska fudbalska pijaca: Dembele napušta Barselonu; Dibala prihvatio ponudu Intera

dembele

Fudbaler Barselone i povremeni francuski reprezentativac Osman Dembele, odbio je ponudu da produži ugovor sa katalonskim klubom, prenose španski mediji.

Čelnici Barselone ne žele više da pregovaraju sa francuskim fudbalerom u vezi produžetka saradnje, a kako prenosi španski list "Mundo deportivo", Dembeleova karijera u katalonskom klubu je završena".

Dembele (25) je stigao u Barselonu 2017. godine iz Borusije Dortmund za 105 miliona evra, uz mogućih 40 miliona evra bonusa. On će napustiti ekipu sa "Nou Kampa" bez obeštećenja.

Francuski fudbaler je za katalonski klub odigrao 150 utakmica i postigao je 32 gola.

Dibala prihvatio ponudu Intera

Dosadašnji fudbaler Juventusa, argentinski reprezentativac Paulo Dibala (28), potpisaće ugovor sa Interom do juna 2026. godine, prenose danas italijanski mediji.

Dibala će u milanskom klubu zarađivati šest miliona evra, plus milion evra na ime bonusa.

Italijanski mediji navode da je argentinski napadač veoma nezadovoljan zbog odlaska iz torinskog kluba, jer je očekivao da nastavi karijeru u Juventusu.

Dibala je imao i ponudu Rome, ali se odlučio za Inter, jer smatra da sa milanskim klubom ima više šansi za osvajanje trofeja.

Dibala je bio član Juventusa od 2015. godine, a pre toga je igrao za Palermo i Instituto. Za reprezentaciju Argentine postigao je tri gola na 34 meča.

Totenhem vraća Eriksena?

Danski fudbalski reprezentativac Kristijan Eriksen (30) dobio je ponudu da nastavi karijeru u Totenhemu, u kojem je igrao do 2020. godine, prenosi britanski "Tajms".

Eriksen je 12. juna prošle godine doživeo srčani udar na terenu tokom utakmice Evropskog prvenstva između Danske i Finske.

On je potom u decembru raskinuo ugovor sa Interom pošto nije mogao da igra u Italiji zbog ugrađenog defibrilatora. Eriksen se u januaru priključio Brentfordu sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone.

Danski fudbaler je dobio ponudu Brentforda da produži ugovor, ali je odlučio da nastavi karijeru u nekom klubu koji će igrati naredne sezone u evropskim takmičenjima.

Interesovanje za Eriksena pokazali su Totenhem i Mančester junajted. Totenhem će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, a Junajted u Ligi Evrope.

Eriksen je profesionalnu karijeru započeo u Ajaksu, potom sedam godina proveo u Totenhemu, da bi u Inter prešao 2020. godine. U dresu reprezentacije Danske upisao je 115 nastupa i bio strelac 38 golova.

Totenhem je postigao dogovor sa Ivom Bisumom iz Brajtona. Ugovor će biti potpisana na pet godina, a Totenhem će platiti obeštećenje od 26 miliona evra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.