Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website FUDBAL: Železničar preko Mačve grabi ka vrhu - | K-013 Portal

FUDBAL: Železničar preko Mačve grabi ka vrhu

fudbal, fk zeleznicar, pancevo

U odloženoj utakmici 11. kola fudbaleri Železničara pružili su dobru igru i zasluženo savladali nekadašnjeg superligaša iz Šapca. Tomislav Sivić, šef struke, blistao je posle meča, jer su njegovi izabranici nanizali pet pobeda i tri remija, uz gol razliku 15:3, pa su se osamili na trećoj poziciji

Pančevci su krenuli ka golu Samurovića, ali u osmom minutu gosti su imali priliku, Marjanović je šutirao, a Živković dobro reagovao i sačuvao mrežu, piše Sportski žurnal.

Samo tri minuta kasnije, sjajan gol Aleksandra Đorđevića za vođstvo domaćina, šutirao je sa 25 metara i pogodio gde se spajaju stativa i prečka.

Šapčani su ponovo zapretili, Marjanović je pronašao Neškovića, ali golman Živković izašao je kao pobednik. Posle sjajnog solo prodora Luka Petrović prevario je dvojicu igrača i savladao golmana gostiju. Tri minuta kasnije nova prilika za Pančevce: Konatar je centrirao, Đorđević mogao i drugi put da se upiše u listu strelaca, ali lopta je završila pored gola.

Posle odmora, Pančevci su nastavili sa dobrom igrom i na centaršut Simčevića, Mirosavljev je udarcem glavom poslao loptu preko gola. U 51. Mićanović je snažno šutirao sa ivice šesnaesterca ali nije bio precizan.

Igralo se otvoreno na obe strane, Petrović je lepo prošao i asistirao, a Mirosavljev iz prve loptu prosledio u mreži - 3:0. Već u sledećem napadu, na suprotnoj strani, posle kornera najviši u skoku bio je Nešković i udarcem glavom smanjio prednost.

Zuvić je, u 65. minutu, majstorski proigrao Grgića, koji je sa sedam metara pokušao lobom, prebacio je gol. Gosti su imali priliku u 77. minutu, posle ukradene lopte na polovini domaćina, ali Pejović i Mijailović ni su bili precizni. Do kraja, pretili su još Brkić i Strahinja Jovanović, ali bez promene rezultata.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.