Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fudbaleri Zvezde u Češkoj protiv Libereca - | K-013 Portal

Fudbaleri Zvezde u Češkoj protiv Libereca

crvena zvezda, liberec, liga evrope, fudbal, sport

Crveno-beli večeras od 21 sat gostuju ekipi Slovana iz Libereca u istoimenom gradu u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković najavio je da će njegov tim jurišati na bodove i protiv Slovana u Češkoj.

"Iz mnogo uglova je ova utakmica bitna, da bi se nastavio rast Crvene zvezde u globalnom smislu - kao tim, kao klub i naravno tu spadaju i brojevi koji nam mogu omogućiti da u sledećoj godini budemo povlašćeni. Mi ulazimo u meč kao da nam bodovi trebaju da bismo prošli grupu. To će publika videti po formaciji, odnosu i pristupu", kazao je Stanković.

"Idemo tamo kao da je ključna utakmica za prolaz. Želimo da odigramo pravu utakmicu i da donesemo bodove na Marakanu. Fudbal je čudna igra, ali pristup i ekipa će biti prava i kao što bi rekla deca igramo “za pravo” i od toga neću odustati ni centimetar", rekao je Stanković za klupski sajt.

On je naveo i da Zvezda može da računa na većinu igrača pred duel u Liberecu.

"Nemam dilemu oko sastava, znam tim za sutra. Spremali smo se, danas ćemo raditi na sitnicama i prekidima i spremni smo za put. Ivanić i Rodić nisu spremni za 90 minuta i nećemo tu rizikovati. Trenirali su zadnjih sedam dana sa ekipom, tako da su na zavidnom nivou, ali nisu spremni za jakih 90 minuta", naveo je on.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.