Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Gol Markovića za minimalnu pobedu Partizana protiv Dunajske Strede - | K-013 Portal

Gol Markovića za minimalnu pobedu Partizana protiv Dunajske Strede

fk partizan, fudbal, liga konferencija

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu slovačku ekipu DAC Dunajska Streda sa 1:0, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Jedini gol na meču postigao je Lazar Marković u 19. minutu.

Crno-beli su odigrali odlično prvo poluvreme, imali su nekoliko dobrih prilika za gol ali su realizovali samo jednu, a jedan od glavnih "krivaca" za to je i golman slovačkog tima Martin Jedlička.

Partizan je prvu šansu imao posle samo minut i po igre kada se u sjajnoj prilici našao Danilo Pantić, ali je Jedlička dobro intervenisao.

Nakon toga pretili su Igor Vujačić, Rikardo Gomeš i Nemanja Jović, a Partizan je ofanzivnu igru i dominaciju na terenu naplatio u 19. minutu. Marković se tada lepo namestio na ivici kaznenog prostora i preciznim udarcem pogodio dalji ugao slovačkog gola.

Tempo crno-belih je u nastavku meča malo opao, ali je i pored toga domaći tim imao nekoliko prilika, preko Jovića, Jojića i Nahta. Medjutim, rezultat se nije menjao do kraja pa će izabranici Aleksandra Stanojevića na revanš putovati s minimalnom prednošću.

Revanš meč se igra za sedam dana u Slovačkoj.

Pobednik ovog dvomeča će u narednoj rundi kvalifikacija igrati protiv boljeg iz duela ruskog Sočija i azerbejdžanske ekipe Kešla. Soči je ranije danas napravio veliki korak ka trećem kolu pošto je pobedio sa 3:0.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.