Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Het-trik Kataija za ubedljivu pobedu Zvezde u Nišu - | K-013 Portal

Het-trik Kataija za ubedljivu pobedu Zvezde u Nišu

katai, crvena zvezda, fudbal, superliga srbije

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Nišu ekipu Radničkog sa ubedljivih 5:1, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Trostruki strelac za crveno-bele bio je Aleksandar Katai, u 25. i 48. i 61. minutu, a u strelce su se upisali i El Fardu Ben u 75. i Nenad Krstičić u 86. minutu. Jedini gol za Radnički postigao je Stefan Mitrović u 33. minutu.

Zvezda se ovom pobedom ponovo izjednačila sa Partizanom na vrhu tabele sa 78 bodova, dok je Radnički četvrti sa 40 osvojenih bodova.

Crveno-beli su poveli u 25. minutu golom Kataija glavom sa peterca, a posle dobrog centaršuta Milana Rodića sa levog boka.

Radnički je izjednačio osam minuta kasnije pogotkom Mitrovića. Igrač Radničkog je pobegao odbrani Zvezde i izašao sam ispred Milana Borjana i pogodio za 1:1. Delovalo je da se Mitrović aktivirao iz ofsajda, ali je loptu glavom zakačio Stefan Eraković.

Milan Savić je u 41. minutu, pet minuta posle prvog zaradio i drugi žuti karton i ostavio Radnički sa igračem manje na terenu.

Posle tri minuta igre u drugom poluvremenu, Katai je iskoristio gužvu u šesnaestercu i lošu reakciju odbrane Radničkog i ponovo doveo svoj tim u vođstvo.

Katai je svojim trećim golom na utakmici u 61. minutu praktično stavio tačku na ovaj meč. Rodić je centrirao sa leve strane, Katai je šutirao glavom i pogodio mrežu u čemu mu je pomogao i golman Filip Dujmović koji je loše intervenisao.

Ubedljivu pobedu Zvezde u Nišu potvrdili su El Fardu Ben u 75. minutu, posle asistencije Kataija, i Krstičić u 86. minutu.

Fudbaleri Crvene zvezde će u poslednjem delu regularnog dela takmičenja dočekati Radnički 1923, dok će niški tim gostovati Mladosti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.