Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Inter preživeo Borusiju, odluka u poslednjem kolu - | K-013 Portal

Inter preživeo Borusiju, odluka u poslednjem kolu

inter, borusija, liga sampiona, fudbal, sport

Fudbaleri Intera pobedili su večeras u gostima Borusiju Menhengladbah sa 3:2, u utakmici petog kola Grupe B Lige šampiona.

Inter je ovom pobedom ostao u igri za evropsko proleće. I dalje je poslednji na tabeli ali sada ima pet bodova, dva manje od Šahtjora i Real Madrida, dok je Borusija prva sa osam bodova.

Golove za Inter postigli su Mateo Darmijan u u 17. minutu i Romelu Lukaku u 64. i 73. minutu, dok je dvostruki strelac za Menhengladbah bio Alasan Plea u 46. i 76. minutu.

Darmijan je u 17. minutu doneo prednost Interu. Roberto Galjardini je dobro prigrao Darmijana u kaznenom prostoru koji je još bolje šutirao i loptu kroz noge golmanu poslao u gol.

Nemački tim je izjadnačio u prvom minutu sudijske nadoknade, a strelac je bio Alasan Plea. Lazaro je centrirao sa desne strane, a Plea je bio sam na nekih pet-šest metara od gola i nije mu bilo teško da glavom pogodi za 1:1.

Lukaku je u 64. minutu doneo novo vođstvo Interu, na asistenciju Marcela Brozovića, a isti igrač je devet minuta kasnije povisio na 3:1.

Plea je u 76. minutu smanjio rezultat svojim drugim golom na meču, a nekoliko minuta kasnije i treći put je zatresao mrežu Intera, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Ranije danas, Šahtjor je na svom terenu pobedio Real Madrid sa 2:0, pa će poslednje kolo odlučiti konačan plasman.

U poslednjem kolu sastaju se Real Madrid – Borusija Menhengladbah i Inter – Šahtjor.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.