Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ivanić i Vukanović: Cilj ostvaren, želimo duplu krunu - | K-013 Portal

Ivanić i Vukanović: Cilj ostvaren, želimo duplu krunu

ivani, vukanovic, fudbal, kup srbije, sport, sportske vesti, najnovije vesti

Fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Aleksa Vukanović poručili su da je pobedom protiv Inđije (2:1) ostvaren cilj, plasman u polufinale Kupa, kao i da će učiniti sve da ekipa osvoji duplu krunu.

"Zadovoljan sam, pre svega jer smo prošli dalje. Bila je teška utakmica, kao i uvek u Inđiji. Mi smo ostvarili naš cilj", rekao je Ivanić, koji je golom i asistencijom potvrdio sjajnu formu.

On je pohvalio ekipu na borbenosti i dobrom pristupu.

"Inđija je dobra ekipa, ali bitno je da idemo dalje. Želja za duplom krunom je velika, ove godine još veća zbog novog trenera. Stanković nam je uneo novu energiju, on jako želi da osvojimo trofej, mi ga pratimo i nadam se da ćemo uspeti", istakao je Ivanić.

Vukanović je dodao da je ekipa, imajući u vidu težak teren, odlično odradila utakmicu.

"Prošli smo dalje, bilo je malo teško jer smo igrali pre tri-četiri dana, a pre toga smo imali pauzu dva meseca. Nažalost, opet smo primili gol i na ovoj utakmici, ali idemo dalje", rekao je Vukanović.

Zvezdin napadač ističe da su ostala još dva koraka do cilja.

"Cilj se zna, opet idemo na pobedu. Zahvalio bih se navijačima, nadam se da će ih u subotu protiv Radnika biti još više", naveo je Vukanović.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.