Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Juventus i Barselona u osmini finala Lige šampiona - | K-013 Portal

Juventus i Barselona u osmini finala Lige šampiona

juventus, barselona, liga sampiona, sport fudbal

Juve i Barsa se pridružili Čelsiju i Sevilji u osmini finala, Junajted se revanširao Bašakšehiru. Fudbaleri Barselone pobedili su Dinamo Kijev u gostima sa 4:0 u 4. kolu Lige šampiona i uspeli su da obezbede plasman u osminu finala Lige šampiona.

Odlučio je Ronald Kuman da odmori neke igrače na ovoj utakmici, pa tako put Ukrajine nisu krenuli kapiten Lionel Mesi i Frenki De Jong.

Ni to nije pomoglo izabranicima Mirčee Lučeskua da ostanu neporaženi. Izdržali su poluvremen, a onda u drugih 45 minuta su primili tri gola.

Strelci za katalonskog giganta su bili Martin Brajtbajt koji se dva puta upisao u strelce. Danac je bio i asistent Seržinju Destu koji je postigao prvenac u dresu Barselone. Četvrti gol je bio delo rezerviste Antoana Grizmana.

U drugom meču ove grupe Juventus je teškom mukom došao do pobede protiv Ferencvaroša i to pogotkom Alvara Morate u nadokadni vremena. Inače, Španac je meč počeo na klupi za rezerve.

Prvi gol za domaće postigao je Kristijano Rolando, dok je mrežu Vojčeha Ščensnog zatresao albanski fudbaler Mirto Uzuni.

Šampion Italije se pridružio Kataloncima u osmini finala Lige šampiona, samo ostaje da se vidi ko će sa kog mesta proći u narednu fazu.

Mančester junajted se revanširao Bašakšehiru, pošto je pobedio na "Old Trafordu" sa 4:1 i zadržao prvo mesto u grupi.

Krenuo tim Ole Gunara Soksjkera od starta da napada i posle 35 minuta na semaforu je pisalo 3:0. Sjajan je po ko zna koji put bio Portuglac Bruno Fernandeš. Portugalac je postigao dva gola, od kojih je prvi bio fantastičan, dok je treći bio delo Markusa Rašforda koji je bio precizan sa bele tačke.

Poslednji gol za "crvene đavole" postigao je Danijel Džejms.

Gol za turkskog šampiona postigao je Deniz Turuč. Fantastično je šutirao iz slobdnog udarca, stigao je loptu David De Hea, ali ispostavilo se da je lopta prešla liniju.

Fudbaleri Pari Sen Žermena su minimalnim rezultatom savladali Lajpcig na "Parku Prinčeva", a jedini strelac bio je Nejmar sa bele tačke u 11. minutu.

Dortmund je bez većih problema trijumfovao protiv Lajpciga. Blistao je Erling Haland koji je postigao dva gola, dok je trećio bio delo Džejdona Sanča.

Treba reći da je sjajni Norvežanin ušao u istoriju Lige šampiona.

Fudbaleri Lacija su lako izašli na kraj sa Zenitom - 3:1. Meč koji je odigrao u Rimu bio je praktično rešen posle 22 minuta kada su nebesko-plavi vodili sa 2:0.

Ćiro Imobile je bio strelac dva pogotka, jedan gol je postigao Marko Parolo, dok je jedini strelac za goste iz Rusije bio Artem Dzijuba.

(Novosti)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.