Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kup Srbije: Radnički eliminisao Partizan posle penala - | K-013 Portal

Kup Srbije: Radnički eliminisao Partizan posle penala

partizan, radnički, kup srbije

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su danas na svom terenu, u šesnaestini finala, posle boljeg izvođenja penala pobedili Partizan ukupnim rezultatom 3:1 (1:1).

Pogodak za Partizan u regularnom delu postigao je Fuseni Dijabate u 18. minutu, dok su domaći izjednačili preko Đorđa Petrovića u 92. minutu.

Golove sa 11 metara za Radnički su postigli Spasojević i Petrović, dok su Kovačević i Ristović šutirali preko gola.

Fudbaleri Partizana nisu iskoristili čak četiri penala. Golman Radničkog zaustavio je udarce Gomeša i Andradea, Slobodan Urošević je šutirao pored gola, dok je Marko Živković pogodio prečku.

Prvu šansu na utakmici imao je Partizan u trećem minutu, ali je bio neprecizan Rikardo Gomeš. Posle gola Dijabatea, "crno-beli" su nastavili sa napadima, a Gomeš i Patrik Andrade nisu iskoristili još nekoliko prilika do kraja prvog poluvremena.

Partizan je imao više od igre i u drugom delu utakmice, dok su domaći fudbaleri pokušavali iz kontranapada da ugroze gol gostiju. "Crno-beli" su i u drugom delu imali nekoliko šansi, a neprecizni su bili Kristijan Belić, Svetozar Marković i Gomeš.

Domaći fudbaleri su do izjednačenja stigli u 92. minutu preko Petrovića, koji je doneo veliku radost fudbalerima i navijačima Radničkog.

Sutra će svoj meč šesnaestine finala u Šapcu odigrati Mačva i Crvena zvezda od 16 sati.

Preostali mečevi šesnaestine finala Kupa Srbije biće odigrani 12, i 19. oktobra i 1. novembra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.