Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lalatović: Nikad slađa pobeda, Bog prati hrabre - | K-013 Portal

Lalatović: Nikad slađa pobeda, Bog prati hrabre

fk vojvodina, lalatović, fudbal, sport, kup srbije

Vojvodina je prekinula trofejni niz Partizana u Kupu Srbije. Novosađani su u triler finalu, posle produžetaka i penala savladali crno-bele i odneli trofej sa niškog „Čaira“ u Novi Sad.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović, očekivano, nije mogao da sakrije emocije posle trijumfa.

"Ovo je nikad slađa pobeda, zaslužili smo da slavimo i u regularnom toku utakmice. Bog prati hrabre, igrači su pokazali kakvo srce imaju. Srećan sam zbog ćerke i dva sina, ovu pobedu poklanjam njima" rekao je odmah posle meča Lalatović za „Arenu sport“.

Podsetimo, Novosađani su imali dva gola prednosti preko Miljana Vukadinovića i Petra Bojića, ali su Filip Stevanović u 80. i Strahinja Pavlović u šestom minutu nadoknade vremena odveli utakmicu u produžetke, a pošto posle dodatnih 30 minuta nije bilo golova, pristupilo se izvođenju penala.

Uroš Vitas i Saša Zdjelar su promašili sa bele tačke, dok su fudbaleri Vojvodine pogodili sva četiri izvedena penala, a golove su redom postizali Aranđel Stojković, Miodrag Gemović, Mladen Devetak i Stefan Đorđević.

(RTV)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.