Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Liga šampiona: Junajted šokiran u Turskoj, Lacio izvukao bod u Rusiji - | K-013 Portal

Liga šampiona: Junajted šokiran u Turskoj, Lacio izvukao bod u Rusiji

liga šampiona, junajted, lacio

Fudbaleri Bašakšehira savladali su na svom terenu Mančester junajted sa 2:1, u prvoj utakmici današnjeg programa u Ligi šampiona. Lacio u Sankt Peterburgu u finišu meča došao do boda protiv Zenita – 1:1.

Posle sjajnog izdanja u prošlom kolu i pobede nad Lajpcigom od 5:0, fudbaleri Mančester junajteda ponovo su razočarali svoje navijače i izgubili od Bašakšehira sa 2:1.

"Đavoli" su u prvom poluvremenu napravili dve početničke greške, što je ekipa iz Istanbula iskoristila golovima Dembe Ba i Edina Višće, a sve što je Junajted uspeo da uradi je da smanji rezultat golom Marsijala u finišu prvog poluvremena.

Pokušao je Ole Gunar Solskjer u nastavku da izmenama promeni tempo utakmice, ali njegova ekipa je u ovom meču izgledala bledo i nezainteresovano i stigla do prvog poraza u Grupi H Lige šampiona.

Bašakšehir je posle dva poraza ostvario prvi trijumf i pomalo neočekivano vratio se igru za plasman u osminu finala takmičenja.

Nemanja Matić odigrao je svih 90 minuta za ekipu Junajteda, koja je ostala na šest osvojenih bodova.

Zanimljiv meč odigrali su Zenit i Lacio, a na kraju nije bilo pobednika - 1:1.

Domaćin je poveo golom Erokina u 32. minutu, da bi Lacijali do izjednačenja i boda stigli u finišu utakmice, golom Kaiseda u 82. minutu.

Zenit je u poslednjim trenucima meča postigao još jedan pogodak, ali je on ponošten posle asistencije VAR-a.

Sergej Milinković-Savić odigrao je ceo meč za ekipu iz Rima.

Lacio je prvi na tabeli Grupe F sa pet osvojenih bodova, Zenitu je ovo bio prvi bod osvojen u grupi.

(RTS)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS