Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Liga šampiona: Nikoliću veliki bod u Moskvi protiv Atletika, epska bruka Šahtjora - | K-013 Portal

Liga šampiona: Nikoliću veliki bod u Moskvi protiv Atletika, epska bruka Šahtjora

liga šampiona, atletiko, šahtjor, borusija

Fudbaleri Lokomotive i Atletika odigrali su nerešeno 1:1 u trećem kolu Lige šampiona, dok je Borusija iz Menhengladbaha sa 6:0 deklasirala u gostima Šahtjor.

Lokomotiva Marka Nikolića odigrala je još jedan odličan meč u Ligi šampiona. Posle tri odigrana meča, Lokomotiva ima dva osvojena boda, a jedan joj je izmakao u drugom kolu, u samoj završnici meča sa moćnim Bajernom.

Atletiko je poveo u Moskvi golom Himeneza u 18. minutu, a izjednačio je Mirančuk sa bele tačke u 25. minutu.

Interesantna situacija je viđena kod gledanja VAR-a, kod penala za Lokomotivu. Dok je arbitar gledao pokraj terena snimak, prišunjao se Luis Suarez da i on vidi bolje. Sudija ga je primetio i zbog toga mu pokazao žuti karton.

U drugom meču u istom terminu, Menhengladbah je pregazio u gostima Šahtjor - 6:0.

Sve je bilo rešeno posle 45 minuta, kada su gosti vodili sa 4:0.

Plea je u osmom minutu doneo prednost, u 17. je autogol postigao Bondar, a Plea je još jednom bio precizan u 26. Minut pre odlaska na odmor u strelce se upisao Bensebaini.

Štindl je postigao peti gol za nemački tim u 65. minutu, a tačku je stavio isti igrač koji je pokrenuo "vatromet" - Plea je kompletirao het-trik u 78. minutu meča.

(RTS)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS