Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Linglong Super liga Srbije je blizu završetka - | K-013 Portal

Linglong Super liga Srbije je blizu završetka

superliga srbije, fudbal

Niz velikih sportskih takmičenja u Srbiji, zagarantovala je svakom ljubitelju sporta mnogo uzbuđenja i zanimljivosti. Iako je pandemija korona virusa ostavila traga i posledice, sportski savezi Srbije su se ipak uspešno borili.

Gledajući interesovanje ljudi za sportske događaje, najveća pažnja je usmerena na Linglong Super ligu Srbije u fudbalu. Vodeće kladionice nude bogatu ponudu sportskog klađenja i sportskih događaja, tako da svaki ljubitelj fudbalskog klađenja, može da odigra tiket i da se nada dobrom dobitku. Naravno, vodeće kladionice nude bonus na prvi depozit, ako ste njihov registrovani korisnik, pa smatramo da takvu šansu ne treba propustiti.

Trenutno je odigrano 28. kola Linglong Super lige Srbije, a do završetka je ostalo još samo nekoliko kola. Posle kraće pauze došao je red za nastavak domaćeg fudbalskog prvenstva.

Pauza Linglong Super lige Srbije bila je neizbežna zbog utakmica reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Reprezentacija Srbije igrala je protiv Irske – 3:2, Portugala – 2:2 i Azerbejdžana – 2:1. 

Uzbudljivo 29. Kolo Linglong Superliga Srbije U Fudbalu

Predstoji nam 29. kolo Linglong Super lige Srbije u fudbalu, koje je na programu zakazano za 02.04.2022. godine. Snage će odmeriti ekipe iz cele Srbije, koji će sigurno izazvati mnogo uzbuđenja i interesovanja kod ljubitelja fudbala. Svi mečevi su na programu u istom terminu i igraće se u 17 časova. Očekuje se utakmica sa puno golova i uzbuđenja jer se bliži kraj Super lige Srbije u fudbalu.

Spisak sportskih utakmica 29. kola Superlige Srbije u fudbalu:

FK Vožadovac : Radnik 
Kolubara : Mladost
Metalac : Sp. Subotica
Novi Pazar : Napredak
Partizan : TSC Bačka Topola
Proleter : Čukarički
Radnički 1923 : Vojvodina
Radnički Niš : Crvena Zvezda

Posmatrajući tabelarni plasman, trenutno prvoplasirani fudbalski klub je Partizan sa osvojenim 75 bodova, koji sa jednakim brojem bodova deli poziciju sa drugoplasiranom ekipom Crvene zvezde. Na poslednjem mestu je Novi Pazar, koji ima 22 boda. Prema trenutnom rasporedu ekipnih pozicija, Radnik i Kolubara imaju isti broj osvojenih bodova, a ukoliko se stanje na tabeli u narednom kolu ne promeni, obe ekipe bi mogle da ispadnu iz lige. Zatim sledi Mladost, Spartak, Proleter, Radnički 1923, Metalac, dok je Novi Pazar na poslednjem mestu. Situacija se, međutim, menja iz kola u kolo, pa možemo očekivati da će sve ekipe početi što bolje kako bi ostali u Srpskoj ligi.

U trenutnom tabelarnom poredku, najveća tenzija se oseća između ekipa Partizana i Crvene zvezde. Mnogo je spekulacija koji će tim poneti titulu, pa sa sigurnošću možemo reći da će biti veoma uzbudljivo. Nekoliko godina zaredom nosilac prava na titulu u Super ligi Srbije u nogometu je Crvena zvezda i svi su izgledi da će se taj trend nastaviti ukoliko Crvena zvezda ne podlegne pritiscima drugih ekipa. Ukoliko Partizan pobedi TSC Bačku Topolu, a Crvena zvezda izgubi ili odigra nerešeno sa Radničkim iz Niša, verujemo da bi ovakva situacija izazvala još veću napetost među timovima. Tako bi Parzitan pobegao rivalskoj Crvenoj zvezdi, gde bi Crvenoj zvezdi preostalo još samo nekoliko kola da se popravi, pre završetka takmičenja. Naravno, ista situacija bi se desila i da Parzitan izgubi, a Zvezda pobedi.

30. Kolo Superliga Srbije U Fudbalu

Svako kolo Linglong Super lige Srbije u fudbalu ima veliki značaj za sve ekipe, posebno jer se bliži kraj takmičenja. Prema rečima trenera i igrača ekipa, svi su mečevi izuzetno važni jer već sada mogu da pokažu ko će kući poneti titulu pobednika lige. 30. kolo Linglong Super lige Srbije u fudbalu je na programu 10.04.2022. godine. Utakmice će se igrati na stadionima širom Srbije, gde verujemo da će sve fudbalske ekipe biti maksimalno koncentrisane na što bolji plasman i da će dati sve od sebe.

Lista igranja sportskih utakmica 30. kola:

Crvena Zvezda : Radnički 1923
Čukarički : Partizan
Mladost : Radnički Niš
Napredak : Metalac
Radnik : Novi Pazar
Sp. Subotica : Kolubara
TSC Bačka Topola : FK Voždovac
Vojvodina : Proleter

Kako stručnjaci kažu, u fudbalu je sve moguće, zbog toga je za očekivati da nas čeka mnogo interesantnih mećeva koji će doneti visoku dozu uzbuđenja. Verujemo da će svi timovi dati sve od sebe jer nosilac titule Super lige Srbije obezbediti će plasman u 2. kolo kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona, dok drugoplasirani i trećeplasirani tim obezbeđuju učešće u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS