Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Marković glavni u VAR sobi u šest od sedam mečeva Crvene zvezde - | K-013 Portal

Marković glavni u VAR sobi u šest od sedam mečeva Crvene zvezde

var, crvena zvezda, partizan, fudbal, momcilo markovic

Poslednje kolo Super lige Srbije odlučiće prvaka Srbije, Crvena zvezda trenutno ima dva boda više od Partizana.

Crvena zvezda će u nedelju od 18,30 časova na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Voždovac, u isto vreme u Humskoj Partizan će dočekati ekipu niškog Radničkog. Crveno-beli su u odličnoj poziciji pred poslednju rundu, čak i bod u duelu sa gradskim rivalom garantovao bi im petu uzastopnu titulu, piše Sport klub.

U međuvremenu, delegirana su službena lica za odlučujuće mečeve. I zanimljivo, četvrti put uzastopno na mečevima Crvene zvezde glavni u VAR sobi biće Momčilo Marković. Kontrolisao je pomenuti arbitar dešavanja na terenu u VAR sobi iz Stare Pazove prethodno na duelima crveno-belih protiv Napretka, Radničkog iz Niša i Vojvodine, a sada će istu ulogu imati i u meču Crvene zvezde protiv Voždovca.

Zanimljivo, Marković je bio glavni u VAR sobi i u 167. večitom derbiju u prvom kolu doigravanja, a potom je imao ulogu glavnog arbitra u duelu koji je Crvena zvezda igrala protiv Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić" u trećem kolu. Dakle, Momčilo Marković će kao sudija učestvovati u šest od sedam mečeva Crvene zvezde u plej-ofu.

Ostao je upamćen po nadoknadi vremena u duelu između crveno-belih i Čukaričkog, kad je pokazao četiri minuta, a samo u jednom navratu Borjanu je bila ukazivana lekarska pomoć najmanje šest minuta. Plus, jedna VAR provera i nekoliko izmena na obe strane, podseća Sport klub.

Inače, duel Crvene zvezde i Voždovca poveren je Dejanu Trifkoviću, pomagaće mu Milan Minić i Matija Olajoš Nađ, četvrti arbitar je Milan Ilić. Meč Partizana i Radničkog iz Niša vodiće Milan Stefanović, pomagaće mu Nemanja Petrović i Slobodan Pavlović, četvrti arbitar je Nikola Đorđević, a u VAR sobi su Milan Mitić i Goran Beljin.

U petak su objavljena i imena arbitara za predstojeći okršaj Crvene zvezde i Partizana u finalu Kupa Srbije, na stadionu "Rajko Mitić". I ovde je neizostavno bilo ime Momčila Markovića, pripašće mu uloga asistenta u VAR sobi, pomagaće Aleksandru Živkoviću.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.