Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mesi blizu prelaska u Pari Sen Žermen - | K-013 Portal

Mesi blizu prelaska u Pari Sen Žermen

lionel mesi, pari sen zermen, fudbal

Dosadašnji fudbaler Barselone Lionel Mesi blizu je prelaska u Pari Sen Žermen, preneli su danas britanski mediji.

Kako je preneo Skaj, očekuje se da će Mesi naredne nedelje potpisati dvogodišnji ugovor, uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana.

Navodi se da bi 34-godišnji fudbaler zaradjivao 25 miliona funti godišnje.

Mesi je napustio Barselonu kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor. On je želeo da ostane u klubu, dogovor o ugovoru je postignut, ali je realizaciju sprečila španska liga Primera pošto se klub ne bi pridržavao propisa o ograničenju plata.

Brojni klubovi zainteresovani su za jednog od najboljih fudbalera svih vremena, ali malo je onih koji bi mogli finansijski da pariraju Pari Sen Žermenu u pokušajima da ga angažuju. Kako se navodi, francuski klub bi mogao da dovede Mesija a da ne prekrši pravila finansijskog fer-pleja.

BIG Pančevo

Agencija Asošiejted pres prenela je da je Mesi u četvrtak razgovarao sa trenerom pariskog kluba, sunarodnikom Maurisiom Poketinom.

Pari Sen Žermen je ovog leta kao slobodne igrače doveo golmana Djanluidjija Donarumu, defanzivca Serhija Ramosa i veznog igrača Džordžinja Vejnalduma, čiji su ugovori istekli u Milanu, Real Madridu i Liverpulu.

Osvajač šest Zlatnih lopti Mesi je od 1. jula slobodan igrač. On je celu karijeru proveo u Barseloni, gde je došao kao 13-godišnjak. Za katalonski klub odigrao je 778 utakmica, postigao 672 gola i osvojio 34 trofeja.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.