Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milan nakon preokreta bolji od Juventusa - | K-013 Portal

Milan nakon preokreta bolji od Juventusa

Seria A, fudbal, Milan, Juventus, sport

Fudbaleri Milana savladali su na San Siru Juventus sa 4:2 (0:1) u drugom meču 31. kola Serije A. Milan je uspeo da savlada Juventus i uspori njegov put ka novoj tituli. Juventus je ostao na čelu tabele sa sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Lacio, koji je takođe danas poražen. Milan je ovom pobedom izbio na peto mesto sa 49 bodova.

Juventus je imao prednost od 2:0, onda je usledio preokret domaćina. Gledaoci kraj malih ekrana prisustvovali su pravoj reviji golova, a večeras ih je viđeno čak šest na San Siru, a svi su postignuti u drugom poluvremenu.

Gosti su poveli u 47. minutu prelepim golom Rabiota sa oko 18 metara. Ronaldo je iskoristio sudar dva štopera u 53. minutu i doveo Juventus u prednost od 2:0.

Usledio je preokret Milana. Nakon asistencije VAR-a u 62. minutu sudija je pokazao na kreč. Ispostavilo se da je Bonući igrao rukom u šesnaestercu. Siguran egzekutor bio je Ibrahimović.

Sjajnu akciju 66. minutu domaćin je pretvorio u pogodak. Ibrahimović je uposlio Kesijea u kaznenom prostoru, ovaj je prevario čuvara i preciznim udarcem savladao golmana - 2:2.

Samo minut kasnije Milan dolazi do preokreta. Leao koristi prednost koju je pokazao sudija nakon prekršaja nad Rebićem, ulazi u kazneni prostor i pogađa gol.

Konačan rezultat postavio je Rebić u 80. minutu susreta. Bonaventura koristi grešku odbrane Juventusa, potom je servirao loptu Rebiću kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.