Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milinković-Savić: Ne gledamo nazad, moramo da pobedimo Švajcarsku - | K-013 Portal

Milinković-Savić: Ne gledamo nazad, moramo da pobedimo Švajcarsku

fudbal, sergej milinkovic savic

Fudbaler reprezentacije Srbije Sergej Milinković-Savić izjavio je danas da reprezentacija ne treba da gleda nazad i da u meču protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Kataru moraju da pobede.

"Sigurno da je bio veliki pritisak na nas na prošloj utakmici, ali ne treba to na nas da reaguje. Mi znamo da moramo da uđemo (u meč) maksimalno ozbiljno i da pokušamo da pobedimo. Ne gedamo u nazad i ne gledamo to što je bilo pre.
Moramo da pobedimo i tako će biti od prvog minuta", rekao je Milinković-Savić novinarima.
 
Fudbaleri Srbije igraju u petak (u 20 sati) utakmicu sa Švajcarskom, a pobeda u tom meču, ukoliko Kamerun ne pobedi Brazil, vodi ih u osminu finala Mundijala.
 
Kapiten reprezentacije Dušan Tadić rekao je da je veliki pritisak bio na igračima i pre četiri godine, kada su protiv Švajcarske igrali na Svetskom prvenstvu u Rusiji.
 
"Jeste bio veliki pritisak pre četiri godine, tako da mislim da treba da se fokusiramo samo na fudbal i da probamo da pokažemo da igramo bolji fudbal od njih. Pa ko je bolji, neka ide dalje", istakao je kapiten.
 
Reprezentacija Srbije posle dve odigrane utakmice na Mundijalu ima jedan osvojen bod, nakon poraza od Brazila (0:2) i nerešene utakmice sa Kamerunom (1:1).


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.