Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milošević: Zadovoljan pristupom, neki igrači troše kredit - | K-013 Portal

Milošević: Zadovoljan pristupom, neki igrači troše kredit

Partizan, Partizana, Savo Milošević, sport, fudbal, Kup Srbije, polufinale, sportske vesti, najnovije vesti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je generalno zadovoljan izdanjem svog tima na meču protiv Radnika iz Surdulice. Crno-beli plasirali su se u polufinale Kupa pobedom protiv Radnika od 2:1.

"Dobra, prva kup utakmica. Znali smo da će biti teško, da je protivnik motivisan. Uspeli smo da postignemo dva gola i da napravimo još nekoliko akcija i šansi", rekao je Milošević posle meča.

Milošević je istakao i da je loša realizacija opet bila problem njegovog tima, ali da je imao čime i da bude zadovoljan.

"Najveći problem je opet bila realizacija. Kad promašite toliko šansi, uvek na kraju strepite. Neki igrači polako troše kredit koji imaju, ali i te stvari ćemo rešavati u svlačionici. Generalno mogu da budem zadovoljan odnosom tokom svih 90 minuta, Imali smo problem na početku meča da uđemo u igru zbog prekida, nije bilo za očekivati da momci odmah uđu koncentrisano", zaključio je Milošević.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS