Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milošević: Zaslužena pobeda, ponosan sam na momke - | K-013 Portal

Milošević: Zaslužena pobeda, ponosan sam na momke

fudbal, zvezda, partizan, sport, večiti derbi, najnovije vesti, sportske vesti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio da je njegov tim apsolutno zasluženo prošao u finale Kupa Srbije. Crno-beli na svom stadionu pobedili su Crvenu zvezdu 1:0, golom Bibrasa Natha u 58. minutu, a u finalu Kupa igraće protiv Vojvodine.

"Apsolutno zasluženo smo dobili meč. Derbi je bio onakav kakav smo očekivali. Zadovoljan sam svime. Još nismo osvojili trofej. Čestitke Zvezdi na korektnosti. Bilo je na granici, ali to je derbi", rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Milošević se zahvalio navijačima na podršci, a upitan i je i koga je vise voleo da je dobio u finalu.

Izuzetno sam loš prognozer. Rekao sam da mi je svejedno ko nam je protivnik. Ako budemo igrali kao večeras, imamo šanse protiv svih protivnika u ligi, a i nekih u Evropi".

Stanković je izjavio da je derbi odlučilo to što je Partizan forsirao duge lopte na Umara Sadika.

Ne volim da hvalim pojedince, ali Sadik je dosta stvari odradio za nas. Znali smo da će defanzivci Zvezde imati problem da ga čuvaju, što ste i videli. To je bio samo jedan deo taktike".

Milošević je rekao i da se posle utakmice sreo sa Stankovićem.

"Čestitao je fer i sportski. Rekao sam da treba da digne glavu. Zvezda je bila ozbiljan protivnik. Oni su kao ekipa i trener u nekim stvarima iza nas. On je u Zvezdi tek nekoliko meseci, biće ovakvih mečeva još za Dekija i mene".

Partizan je posle gola imao još nekoliko šansi koje nije iskoristio, a priznao je da nije imao strah da će Zvezda kazniti promašaje.

"Momci su bili koncentrisani, zadnja linija je delovala tako da nisam imao strah. Nije slučajno što već tri derbija ne primamo gol. Velika pobeda mojih momaka na terenu. I da su izgubili bio bih ponosan", zaključio je Milošević.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.