Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mirko Ivanić u Zvezdi do 2025. godine - | K-013 Portal

Mirko Ivanić u Zvezdi do 2025. godine

marko ivanic, fk crvena zvezda, fudbal

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić produžio je danas ugovor sa tim klubom do 2025. godine.

„Veoma sam srećan zbog toga što sam produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. Moram da istaknem da smo se mnogo ranije dogovorili oko toga, ali sad smo uhvatili pravi trenutak izmedju utakmica da to i ozvaničimo“, rekao je Ivanić, dan pošto je bio strelac na utakmici protiv Midtjilanda u Ligi Evropa.

Ivanić je jedini je fudbaler u timu Dejana Stankovića koji je odigrao svaku utakmicu u dosadašnjem delu sezone. Ukupno 20 puta je bio na terenu, upisao je osam pogodaka i zabeležio pet asistencija.

On je istakao da će u narednom periodu pokušati da bude još bolji.

„Postavio sam visoke ciljeve i želim da nadmašim samog sebe. Nadam se da ćemo nastaviti da pobedjujemo i beležimo sjajne rezultate. Već u nedelju nas očekuje utakmica protiv Radničkog, tako da sam okrenut treninzima i napornom radu“, rekao je Ivanić, prenosi klub.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da Ivanić iza sebe ima fenomenalnu sezonu i da je novu takmičarsku godinu počeo na način na koji je završio prošlu.

„U mnogim utakmicama je bio ključni igrač našeg tima, postizao golove i asistirao, tako da smo ovim potpisom pokazali da narednih godina računamo na njega i na dobre rezultate. Videli ste da je i sinoć postigao veoma važan gol“, rekao je Mrkela.

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sinoć sa danskim Midtjilandom 1:1, u utakmici trećeg kola Lige Evropa, a Mrkela smatra da je njegov tim mogao i do pobede.

„Ali, ipak smo osvojili važan bod koji će nam mnogo pomoći na putu ka prvom mestu“, rekao je Mrkela.

„Vidite i da smo 39. na Uefa listi, sve više napredujemo, a potpisom (Aleksandra) Kataija od pre par meseci, kao i današnjim Ivanićevim stavili smo svima do znanja da hoćemo još više da idemo i da ćemo nastaviti u tom maniru. Od Ivanića očekujem da nastavimo u ovom ritmu“, zaključio je Mrkela.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.