Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mitroviću poništen gol iz penala, Njukasl slavio protiv Fulama - | K-013 Portal

Mitroviću poništen gol iz penala, Njukasl slavio protiv Fulama

njukasl, fulam, fudbal

Fudbaleri Njukasla pobedili su danas na svom terenu ekipu Fulama sa 1:0, u utakmici 20. kola Premijer lige.

Njukasl je upisao desetu pobedu od početka šampionata i trenutno je treći na tabeli sa 38 bodova. Na drugoj strani, Fulam je prekinuo niz od četiri pobede i zauzima šestu poziciju sa 32 boda.

Strelac jedinog pogotka na Sent Džejmsis parku bio je Aleksander Isak u 89. minutu, ali je Fulam 20 minuta ranije propustio veliku priliku da povede.

Sudija Robert Džons je, nakon konsultacija sa VAR-om, dosudio penal za Fulam, a odgovornost je preuzeo srpski napadač Aleksandar Mitrović i pogodio mrežu svog nekadašnjeg kluba.

Medjutim, Mitrović se prilikom šuta okliznuo, dotakao je loptu sa obe noge, pa je arbitar poništio taj gol.

Bio je to treći nerealizirovani penal Mitrovića u Premijer ligi ove sezone.

Kazna za Fulam je usledila u 89. minutu kada je Isak pogodio mrežu gostujućeg tima, a nakon što se u kaznenom prostoru lepo snašao Kalum Vilson.

Fulam će u narednom kolu Premijer lige dočekati Totenhem, dok će Njukasl gostovati Kristal Palasu koji je danas na Stanford Bridžu izgubio od Čelsija sa 1:0.

Jedini gol, koji je doneo sva tri boda Čelsiju, postigao je Kaj Haverc glavom u 64. minutu, posle centaršuta Hakima Ziješa.

Čelsi, koji će u narednoj rundi takmičenja gostovati Liverpulu, deseti je na tabeli sa 28 bodova, dok je Kristal Palas 12. tim lige sa 22 boda.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.