Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nastavlja se Liga šampiona, derbi kola duel Intera i Barselone - | K-013 Portal

Nastavlja se Liga šampiona, derbi kola duel Intera i Barselone

liga šampiona, fudbal

Utakmicama trećeg kola danas i u sredu biće nastavljena fudbalska Liga sampiona.

Danas će biti odigrani mečevi u grupama A, B, C i D.

Oba meča grupe A biće odigrana od 21 sat. Liverpul će dočekati Rendžers, dok će Ajaks u Amsterdamu igrati sa Napolijem. Tabela grupe A: Napoli 6, Liverpul 3, Ajaks 3, Rendžers 0.

Porto će u grupi B od 21 čas igrati na svom terenu sa Leverkuzenom, dok će se u isto vreme sastati Klub Briž i Atletiko. Tabela grupe B: Klub Briž 6, Leverkuzen 3, Atletiko 3, Porto 0.

Bajern će se od 18.45 časova u grupi C na svom terenu sastati sa Viktorijom Plzenj, dok će derbi biti duel između Intera i Barselone, koji će biti odigran od 21 sat u Milanu. Tabela grupe C: Bajern 6, Barselona 3, Inter 3, Plzenj 0.

Olimpik u Marselju će dočekati Sporting od 18.45 u grupi D, dok će od 21 čas Ajntraht u Frankfurtu igrati sa Totenhemom. Tabela grupe D: Sporting 6, Totenhem 3, Frankfurt 3, Olimpik 0.

Mečevi trećeg kola u grupama E, F, G i H Lige šampiona biće odigrani u sredu, petog oktobra.

Salcburg će u Austriji od 18.45 sati dočekati zagrebački Dinamo u trećem kolu grupe E, dok će u Londonu od 21 čas igrati Čelsi i Milan. Tabela grupe E: Milan 4, Dinamo (Z) 3, Salcburg 2, Čelsi 1.

Lajpcig će se sastati sa Seltikom od 18.45 sati u okviru grupe F, dok će Real u Madridu od 21 čas igrati sa Šahtjorom. Tabela grupe F: Real 6, Šahtjor 4, Seltik 1, Lajpcig 0.

Oba meča u grupi G će biti odigrana od 21 sat. Mančester siti je na svom terenu domaćin Kopenhagenu, dok će Sevilja dočekati Borusiju iz Dortmunda. Tabela grupe G: Mančester siti 6, Dortmund 3, Kopenhagen 1, Sevilja 1.

Derbi grupe H biće odigran u Lisabonu od 21 sat, a sastaće se dve neporažene ekipe, Benfika i Pari Sen Žermen. U isto vreme u Torinu će igrati Juventus i Benfika, a ova dva kluba će pokušati da dođu do prvih bodova ove sezone u Ligi šampiona.

Tabela grupe H: PSŽ 6, Benfika 6, Juventus 0, Makabi 0.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.