Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website "Orlići" protiv Austrije u pokušaju da se domognu polufinala - | K-013 Portal

"Orlići" protiv Austrije u pokušaju da se domognu polufinala

orlići, mlada reprezentacija

Mlada reprezentacija Srbije (igrači do 19 godina) igra protiv Austrije poslednji meč Grupe B na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj. Susret počinje u 20.00. 

Jedan nerešen rezultat protiv Izraela (2:2), i ubedljiv poraz od Engleske (4:0) bilans je mlade reprezentacije Srbije u prva dva kola. Pred njima je duel sa Austrijom, samo pobeda, i to ubedljiva ostavlja nadu za plasman u polufinale.

Naime, sledi rasplet, još postoji mogućnost da se naša selekcija plasira u polufinale, ali pored pobede nad Austrijom našoj selekciji bi trebao i poraz Izraela od Engleske i to što ubedljivije.

Ukoliko dođe do ovakvog ishoda, dve selekcije bi bile izjednačene po broju bodova. Takođe, u međusobnom susretu su odigrale nerešeno pa bio o daljem plasmanu odlučivala gol razlika.

Srbija trenutno ima gol razliku 2:6, dok Izrael je u plusu - 6:4. Tako da je pred našim reprezentativcima dosta kockica koje moraju da se slože.

Bez obzira na to moraju da prikažu dobru igru, bez obzira na dalji plasman. Selektor Jović je istakao da su spremni za ovaj duel, protivnik je analiziran i uočeno je gde naša selekcija treba da traži svoju šansu.

Prvo mesto na tabeli zauzima Engleska sa šest bodova, Izrael ima četiri poena uz gol razliku plus dva. Srbija je treća sa samo jednim bodom uz gol razliku minus četiri, dok je Austrija poslednja bez bodova.

Plasman u polufinale izboriće dve prvoplasirane selekcije iz grupe, dok će trećeplasirana igrati baraž za Svetsko prvenstvo, koje je na programu naredne godine u Indoneziji.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.