Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan: Ne radi se o sudijskim greškama, već o zloj nameri - | K-013 Portal

Partizan: Ne radi se o sudijskim greškama, već o zloj nameri

fk partizan, sudijske greske

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je na utakmici protiv Čukaričkog „nastavljena krađa bodova“ crno-belima i istakao da je sada jasno da se ne radi o sudijskim greškama, već o „zloj nameri koja kroji poredak na tabeli“.

Partizan je juče na Banovom brdu odigrao nerešeno 0:0 sa Čukaričkim, pa je regularni deo sezone završio na drugom mestu sa dva boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Crno-bele sada očekuje plej-of, a u prvom kolu će narednog vikenda gostovati Crvenoj zvezdi.

U današnjem saopštenju je Partizan naveo da nije želeo da komentariše suđenje, ali da je „odlukama na štetu kluba jednostavno pribijen uza zid“ i da je morao da reaguje.

Crno-beli su naveli da je, „posle nedosuđenog, očiglednog jedanaesterca na meču sa Napretkom iz Kruševca, što je kasnije potvrđeno i analizama“, juče na Banovom brdu „nastavljena krađa bodova Partizanu u režiji ‘ljudi u crnom'“.

„Smatramo da Sudijska komisija na čelu sa Dejanom Filipovićem napokon ima laku odluku pred sobom, a to je da delegira Novaka Simovića kao glavnog arbitra na predstojećem ‘večitom’ derbiju, jer je posle utakmice Čukaričkog i Partizana pokazao i dokazao svom prijatelju, komšiji i zemljaku iz Crvene zvezde da to zna i može da odradi na ‘pošten način'“, dodali su crno-beli.

„Posle jučerašnje utakmice nam je apsolutno jasno da se ne radi o sudijskim greškama na štetu našeg kluba, već o zloj nameri koja direktno kroji poredak i stanje na tabeli Super lige Srbije“, naveo je Partizan.

Klub je istakao da će se, bez obzira na svu „štetu i nepravdu“ koja je naneta tom klubu „sa predumišljajem“, do kraja prvenstva boriti samo na terenu.

„Daćemo 101 odsto svojih mogućnosti da osvojimo šampionsku titulu tamo gde se poštena borba i odvija – na zelenom pravougaoniku, pošto samo tako i znamo“, zaključio je klub iz Humske.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.