Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan ubedljiv protiv TSC-a - | K-013 Portal

Partizan ubedljiv protiv TSC-a

fk partizan, tsc, super liga srbije, fudbal

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu TSC-a sa 4:1, u meču trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije.

Gosti su poveli golom Stefana Vukića u 31. minutu, dok su crno-beli do ubedljive pobede došli preko Bibarsa Natha u 41., Rikarda Gomeša u 42., Aleksandra Miljkovića u 48. i Nemanje Jovića u 62. minutu.

U 31. minutu grešku je na sredini terena napravio igrač domaće ekipe Miloš Jojić. To je iskoristio Bertalan Bočkaj i asistirao ka Vukiću, koji je u nastavku bio precizan.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je u 40. minutu napravio dve izmene, na teren su ušli Lazar Marković i Siniša Saničanin, dok su iz igre izašli Jojić i Igor Vujačić.

Crno-beli su u 41. minutu izjednačili golom Natha iz slobodnog udarca, a minut kasnije vođstvo domaćem timu doneo je Gomeš, koji je do lopte došao nakon što je šut Kvinsija Meniga odbranio golman Nenad Filipović.

Drugi gol Partizana je prvobitno poništen zbog ofsajda, ali je nakon gledanja VAR-a priznat.

Partizan je već u 48. minutu došao do trećeg gola. Natho je uputio centaršut u šesnaesterac, udarac Saničanina je odbranio golman gostiju, a do odbijene lopte je stigao Miljković.

Konačan rezultat postavio je Jović u 62. minutu, nakon odlične asistencije Markovića.

Domaći tim je do novog gola mogao da dođe četiri minuta kasnije, ali lopta posle udarca Nemanje Miletića nije celim obimom prešla gol liniju.

Partizan je trenutno vodeći na tabeli Super lige Srbije sa 86 bodova, dok drugoplasirana Crvena zvezda ima bod manje i utakmicu manje.

TSC se nalazi na šestom mestu sa 44 boda.

U sledećem kolu Partizan gostuje Napretku, a TSC dočekuje Voždovac.

Kasnije danas na programu su još dva meča plej-ofa. Voždovac će dočekati Napredak, dok Zvezda na svom terenu igra protiv Čukaričkog.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.