Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan, Vojvodina i Čukarički večeras za Ligu konferencija - | K-013 Portal

Partizan, Vojvodina i Čukarički večeras za Ligu konferencija

fudbal, liga konferencija, fk partizan, fk vojvodina, fk cukaricki

Fudbaleri Partizana, Vojvodine i Čukaričkog večeras igraju revanš mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Posle 1:1 u Sočiju, crno-beli će od 21 sat u Humskoj tražiti pobedu protiv ruskog tima za dalji prolaz u kvalifikacijama.

"Znamo da nas pobeda vodi dalje, tako ćemo pristupiti utakmici. Želimo da nastavimo niz i dobar trenutak", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Vojvodina će od takođe od 21 sat u Klagenfurtu pokušati da iznenadi favorizovani LASK, a prvi duel u Novom Sadu završen je minimalnom pobedom kluba iz Austrije.

Fudbaleri Čukaričkog u Stokholmu su otputovali sa prednošću od 3:1 protiv Hamarbija, a bez obzira na dva gol prednosti, Brđani pred revanš od 18.45 ističu da ništa nije gotovo.

"Očekujem izuzetno tešku utakmicu, bez dileme. Iskoristili smo šansu u Beogradu na pravi način, ali smo mogli bolje. Ipak, da nam je neko ponudio 3:1 pre meča u Humskoj oberučke bismo to prihvatili. Hamarbi je veliki klub, vidi se po svemu, atmosferi, stadionu. Ne bismo smeli da se opuštamo", rekao je trener Pavle Delibašić.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.