Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobede Reala i Napolija, remi Čelsija i Salcburga - | K-013 Portal

Pobede Reala i Napolija, remi Čelsija i Salcburga

liga sampiona, real, napoli, celsi, salcburg

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras na svom terenu ekipu Lajpciga sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe F Lige šampiona.

Real je upisao i drugu pobedu i prvi je na tabeli sa šest bodova, dok je Lajpcig i dalje bez bodova.

Sve do 80. minuta nije bilo golova, a tada je prvo Federiko Valverde doneo vodjstvo Realu, da bi pobedu domaćeg tima sjajnim golom potvrdio Marko Asensio u 91. minutu.

Ranije danas su Šahtjor i Seltik odigrali nerešeno 1:1.

Real Madrid će u narednom kolu dočekati Šahtjor, dok će Lajpcig dočekati Seltik.

Fudbaleri Napolija slavili su u Glazgovu protiv Rendžersa sa 3:0, u meču drugog kola Grupe A i tako upisali i drugu pobedu.

Ni na ovom meču nije bilo golova u prvom poluvremenu, ali je drugo počelo sa uzbudjenjima.

Prvo je Džejms Sands dobio drugi žuti karton u 55. minutu i skrivio penal. Udarac Pjotra Zelinskog je odbranio golman Rendžersa, ali je Mateo Politano natrčao na odbijenu loptu i poslao je u mrežu.

Medjutim, taj gol je poništen pošto je Politano pre vremena ušao u kazneni prostor. Sudija je ponovio penal, ponovo je šutirao Zelinski i ponovo je Alan Mekgregor odbranio.

Napoli je ipak u 68. minutu stigao do vodjstva kada je novi penal sigurno izveo Politano. U finišu meča, italijanski tim je potvrdio pobedu golovima Djakoma Raspadorija i Tangija Ndombelea.

U prvom meču ove grupe, Liverpul je juče pobedio Ajaks sa 2:1.

Napoli će u narednom kolu gostovati Ajaksu, dok će Rendžers u goste Liverpulu.

U drugom kolu Grupe E, Čelsi i Salcburg su odigrali nerešeno 1:1. Domaći tim je poveo u 48. minutu pogotkom Rahima Sterlinga, a izjednačenje i bod Salcburgu doneo je Noa Okafor u 75. minutu.

Posle poraza u prvom kolu, Čelsi je upisao prvi bod u novoj sezoni Lige šampiona, dok je Salcburg stigao do drugog boda.

Ranije danas, Milan je na svom terenu slavio protiv zagrebačkog Dinama sa 3:1.

Čelsi će u trećem kolu dočekati Milan, dok će Salcburg ugostiti Dinamo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.