Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Polufinale Kupa: Vojvodina dočekuje Partizan, Zvezda sa Radnikom - | K-013 Portal

Polufinale Kupa: Vojvodina dočekuje Partizan, Zvezda sa Radnikom

fudbal, kup srbije, polufinale kupa

Danas su na programu utakmice polufinala Kupa Srbije u fudbalu. U Novom Sadu Vojvodina dočekuje Partizan, dok će u Beogradu Crvena zvezda igrati sa Radnikom iz Surdulice.

Novosadska "Stara dama" od 19.05 ugostiće Partizan, što je ujedno i repriza prošlogodišnjeg finala, u kom je Vojvodina slavila posle boljeg izvođenja penala.

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović ocenio jeda bi za Partizan veliki hendikep bio da drugu godinu zaredom ostane bez trofeja, stoga da je pritisak na crno-belima u predstojećem okršaju polufinala Kupa Srbije.

"Partizan će sigurno pokušati da spasi sezonu ulaskom u finale i zbog toga je veći pritisak na njihovoj strani. Mi smo ih pobedili prošle godine u finalu i da ostanu i drugu godinu bez trofeja, to bi za Partizan bio veliki hendikep. Oni su nas pobedili u prvenstvu 2:0 i to treba da bude naš motiv da damo 120 odsto svojih mogućnosti i da im pariramo kako znamo i umemo, pogotovo na našem 'Karađorđu'", rekao je Lalatović.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je njegov tim spreman za sve scenarije na meču protiv Vojvodine.

"Igramo polufinale na jednu utakmicu, svi znamo šta ona donosi. Uvek je moguće da ode i u jednom i drugom pravcu. Nema kalkulisanja, jer nema popravnog. Idemo spremni i nadam se dobrom rezultatu", rekao je Stanojević.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da želi da njegov tim protiv Radnika odigra na isti način kao i prošle subote u Superligi.

Crveno-beli su u subotu u 32. kolu Superllige pobedili ekipu iz Surdulice 2:1 na stadionu "Rajko Mitić", a isti rivali sastaće se danas na istom mestu od 17 sati.

"Bila je to čudna utakmica. Voleo bih da ponovimo 50 posto od onog što smo odigrali prošle subote. Imali smo fantastičnu statistiku, šutirali smo 35 puta na gol, 17 u okvir, uz posed lopte, šanse koje smo imali...Neka sutra bude kao prošle subote", rekao je Stanković.

Stanković je otkrio da ekipa nije uvežbavala penala, ali prekide jeste.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.