Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Poznati datumi i satnica: Fudbaleri Srbije protiv Brazila i Švajcarske u večernjem terminu - | K-013 Portal

Poznati datumi i satnica: Fudbaleri Srbije protiv Brazila i Švajcarske u večernjem terminu

fudbal, katar, svetsko prvenstvo, srbija

Fudbalska reprezentacija Srbije će prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati 24. novembra protiv Brazila u 20 časova po srednjoevropskom vremenu na stadionu "Lusail", saopšteno je danas.

Srbija se nalazi u Grupi G zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a sada je poznata satnica, kao i lokacija gde će nacionalni tim odigrati svoje mečeve.

Četiri dana posle uvodnog meča sa Brazilom, izabranici selektora Dragana Stojkovića odmeriće snage sa selekcijom Kameruna. Meč je zakazan za 11 časova po srednjoevropskom vremenu na stadionu "Al Džanub", u mestu Al Vakra, blizu Dohe.

Fudbaleri Srbije će poslednji meč grupne faze odigrati protiv Švajcarske 2. decembra, ponovo u večernjem terminu od 20 sati, ali na stadionu "974".

Ako se Srbija plasira u osminu finala, igraće ili 5. decembra na stadionu "974" (ako bude prva u grupi) ili dan kasnije na stadionu "Lusail" ako završi na drugom mestu.

Oba meča su na programu od 20 časova po srednjoevropskom vremenu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS