Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Proleter i Novi Pazar podelili bodove - | K-013 Portal

Proleter i Novi Pazar podelili bodove

superliga srbije, proleter, novi pazar

Fudbaleri Proletera i Novog Pazara odigrali su nerešeno 2:2 u prvom meču 3.kola "Ling long super lige".

Početna terenska inicijativa domaćih, nije rezultatirala konktretnijim šansama pred golom Novog Pazara, a gosti su poveli sa bele tačke u 18-om minutu, kada je sudija Momčilo Marković svirao najstrožu kaznu posle igranja rukom. Siguran je bio ruski internacionalac, Tamirlan Džamaltudinov.

Uzbuđenja nije bilo sve do finiša prvog dela, kada je sviran penal za domaće, ponovo zbog igre rukom. Ipak, promene rezultata ipak nije bilo, pošto je Miloš Ostojić odbranio šut Viktora Živojinoviću.

Furiozno su odigrale obe ekipe na početku drugog poluvremena.

Već u prvom napadu, Pazarci su duplirali prednost kada se posle slobodnog udarca Vlajkovića, lopta od stative odbila do Stefana Dimića koji se sjajno snašao.

Odgovor domaćih bio je ekspresan. Šut rezerviste Stefana Tomovića bio je izblokiran, ali na najgori mogući način po golmana Ostojića koji je bio lobovan.

Domaći nisu stali sa konkretnim napadima, a posebno opasan Proleter je bio posle prekida. Upravo posle kornera u 57-om minutu rezultat je izjednačen. Odlično se u petercu gostiju snašao Kolumbijac Dilan Ortiz.

U finišu meča Proleter je više pretio. Domaći su u dva navrata tražili i jedanaesterac, a do pogotka su i stigli 3 minuta pre kraja kada je Ortizov šut sa 16 metara završio u golu Pazaraca. Ipak, radost momaka u crnim dresovima trajala je kratko, pošto je sudija Marković, posle konslultacije sa kolegama iz VAR sobe, poništio gol, zbog igranja rukom.

Obe ekipe na kraju su morale da se zadovolje po bodom koji im je bio prvi u novoj sezoni, s tom razlikom, što su Pazarci odigrali meč manje od Proletera.

(Rtv)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city