Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prva liga Srbije: Pančevački Železničar izvukao bod protiv Mačve - | K-013 Portal

Prva liga Srbije: Pančevački Železničar izvukao bod protiv Mačve

prva liga srbije, fudbal, fk zeleznicar pancevo

Odigrane još četiri utakmice drugog kola Prve lige Srbije. Za sada, jedino su fudbaleri Inđije na dve pobede u prva dva kola Prve lige Srbije.

Priliku da im se pridruže u popodnevnim mečevima subotnjeg programa nisu iskoristili Mačva, Bačka i Timok.

Prvi su odigrali nerešeno u Pančevu sa Železničarom (1:1), a druga dva poraženi. Bačka u Novom Sadu od Mladosti 0:1, a Timok u Sremskoj Mitrovici od Radničkog ubedljivih 2:5.

Držali su se gosti dok su bili brojčano ravnopravni, posle isključenja u 40. minutu, a pri 2:1 za domaćina, usledio je potom u drugom poluvremenu.

Najinteresantniji meč dana odigran je u Dobanovcima, gde je Grafičar vodio 1:0 na poluvremenu, zatim i 2:0, ali je domaća Budućnost uspela da izjednači, a onda i golom u 90. minutu da stigne do tri boda.

U sudaru dojučerašnjih superligaša, Rada i Javora, nije bilo pobednika. Meč na Banjici zatvorio je subotnji program, a završen je remijem 1:1. Gosti su poveli u 32. i imali prednost do 55. minuta.

Građevinarima je ovo drugi remi, a Ivanjičani su i četvrti klub koji je propustio priliku da upiše dve pobede na startu sezone. Jedino još Žarkovo može da se izjednači sa Inđijom na prvom mestu.

PRVA LIGA - DRUGO KOLO

Petak

Loznica - Inđija 0:2 (0:1)

/Kukolj 45, Milosavljev 63/

Subota

Budućnost D. - Grafičar 3:2 (0:1)

Mladost GAT - Bačka 1:0 (0:0)

Radnički SM - Timok 5:2 (2:1)

Železničar Pančevo - Mačva 1:1 (0:1)

Rad - Javor 1:1 ()

Nedelja

17.30: IMT - Zlatibor

17.30: Kabel - Žarkovo

(MaxBet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.