Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rad protiv šampiona u borbi za opstanak, Partizan sa TSC, Radnički na Vošu - | K-013 Portal

Rad protiv šampiona u borbi za opstanak, Partizan sa TSC, Radnički na Vošu

fudbal, super liga srbije, superliga srbije

Utakmicama 35. kola Superlige, koje su na programu sutra i u sredu, nastavlja se fudbalski šampionat Srbije. Jedan od najzanimljivijih duela odigraće Rad i Crvena zvezda.

Crveno-beli su u prethodnom kolu odbranili titulu šampiona, ali će na Banjici imati dovoljno motiva, jer će trijumfom biti u prilici da sruše granicu od 100 osvojenih bodova.

Sa druge strane, Rad se grčevito bori za opstanak, a niz od čak četiri uzastopna trijumfa prekinuli su u prošlom kolu porazom od Metalca.

Izuzetno zanimljivo biće u duelu ekipa koja se bore za opstanak. U Ivanjici će Javor, koji je u poslednjih osam mečeva samo jednom pretrpeo poraz, dočekati Proleter koji je u poslednjih šest utakmica upisao samo bod.

"Slamku spasa" Inđija će tražiti u duelu sa već otpisanom Mačvom, kao i Novi Pazar u meču sa poslednje plasiranom Bačkom.

Niški Radnički i Voždovac, u borbi da sačuvaju elitni status, očekuju teški ispiti u utakmicama sa Vojvodinom, odnosno protiv Mladosti iz Lučana.

Da li je i koliko traga na Partizana ostavio iznenadni odlazak Asana iz tima, pokazaće duel sa ekipom TSC.

Raspored 35. kola Superlige - utorak: Javor - Proleter, Mladost - Voždovac, Napredak - Čukarički, OFK Bačka - Novi Pazar, Radnik - Sparatk (18 sati).

Sreda: Inđija - Mačva, Partizan - TSC, Vojvodina - Radnički, Zlatibor - Metalac (16 sati), Rad - Crvena zvezda (18.05).

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.