Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Remi Španije i Nemačke - | K-013 Portal

Remi Španije i Nemačke

panija, nemacka, svetsko prvenstvo, fudbal

Fudbaleri Španije i Nemačke odigrali su večeras u Dohi nerešeno 1:1, u meču drugog kola Grupe E na Svetskom prvenstvu.

Povela je Španija golom Alvara Morate u 62. minutu, da bi Nemačka do izjednačenja stigla pogotkom Niklasa Fikriga u 83. minutu.
 
Španija je prva u grupi sa četiri boda, Japan i Kostarika su osvojili po tri, a Nemačka je na poslednjem mestu sa jednim bodom.
 
Prva šansa na meču viđena je u sedmom minutu i to za selekciju Španije. Dani Olmo je dobro šutirao, ali je golman Nojer uspeo da zakači loptu, koja se od prečke odbila u korner.
 
Nemačka je postigla gol u 39. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda. Ridiger je odlično reagovao glavom i pogodio mrežu, ali je priliko utrčavanja na centaršut bio u nedozvoljenoj poziciji.
 
Posle dobrog presinga Nemačka je u 57. minutu oduzela loptu Španiji, Jošua Kimih je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je Simon odbranio njegov udarac.
 
Španija je do prednosti stigla golom u 62. minutu. Alba je sa leve strane poslao loptu na prvu stativu, Morata je odlično reagovao i udarcem iz prve pogodio bliži ugao i savladao Nojera.
 
Najbolju priliku za izjednačenje Nemci su imali u 73. minutu. Musijala je izašao sam ispred Simona, ali je sa sedam metara pogodio golmana španske reprezentacije.
 
Nemačka je ipak uspela da stigne do izjednačenja deset minuta kasnije. Filkrig je snažnim udarcem sa sedam metara poslao loptu neodbranjivo pod prečku gola Simona.
 
Ranije danas, u istoj grupi, Kostarika je pobedila Japan sa 1:0.
 
U poslednjem kolu, Španija će u četvrtak igrati protiv Japana, dok će se istog dana Nemačka sastati sa Kostarikom.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.