Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šesti dan Mundijala - kreće drugo kolo: Katar protiv Senegala, derbi Engleske i SAD, Holandija sa Ekvadorom - | K-013 Portal

Šesti dan Mundijala - kreće drugo kolo: Katar protiv Senegala, derbi Engleske i SAD, Holandija sa Ekvadorom

mundijal, katar

Drugo kolo Svetsko prvenstva počinje mečom Grupe B Vels-Iran, nastavlja se duelima Grupe B Katar-Senegal i Holandija-Ekvador, a poslednji duel je derbi Grupe B Engleska-SAD.

Velšani posle remija sa SAD u drugom kolu protiv Iranaca traže prvu pobedu na Mundijalu. Meč se igra od 11 časova na stadionu Ahmed bin Ali.

Sledi duel Grupe A od 14 časova na stadionu Al Tumama – dve ekipe, koje su sa nulom ušle u drugo kolo – Senegal i Katar.Senegalci su poraženi od Holandije, iako su ostavili dobar utisak, dok domaćini moraju da se pokažu pred punim tribinama i da znaju bolje nego što jeprikazano u meču sa Ekvadorom.

Potom, od 17 časova izlaze na terenHolandijaiEkvador. Duel iz kog će pobednik vrlo verovatno izaći iz Grupe A kao prvoplasiran.

Za kraj od 20 časova na stadionu Al Bajt utakmica Engleske i SAD sa posebnom notom zbog istorijskih odnosa dve države.Englezi su bili dominantni protiv Iranaca, Amerikanci imaju vere u ovu generaciju i možda je upravo ovo duel u kom će reprezentacija SAD pokazati da je kadra za prolaz grupne faze.

Grupa A

14.00 Katar - Senegal
17.00 Holandija - Ekvador

Tabela:
1. Ekvador2:0 –3
2. Holandija 2:0 –3
3. Senegal 0:2 –0
4. Katar 0:2 –0

Grupa B

11.00 Vels - Iran
20.00 Engleska - SAD

Tabela:
1. Engleska 6:2 –3
2. Vels 1:1 –1
3. SAD 1:1 –1
4. Iran 2:6 –0



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.