Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Simeone: Mančester siti je možda najbolja ekipa na svetu - | K-013 Portal

Simeone: Mančester siti je možda najbolja ekipa na svetu

dijego simeone, atletiko madrid, fudbal

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da je Mančester siti možda najbolja ekipa na svetu, posle poraza u prvoj četvrtfinalnoj utakmici u Ligi šampiona i da je uživanje gledati kako igra tim Pepa Gvardiole.

„Možda su najbolja ekipa na sveteu. Promenićemo način igre u odnosu na ono kako smo igrali u drugom poluvremenu, ali Sitiju je isto, igraće na isti način. Ali uz naporan rad, takmičićemo se u revanšu i videćemo gde će nas to dovesti“, rekao je Simeone, preneo je Skaj.

Atletiko je sinoć u Mančesteru izgubio od Sitija sa 0:1, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona. Madridska ekipa se uglavnom dobro branila i nije imala šut u okvir gola.

„Dobra igra protiv izuzetnog tima koji je uspeo da uklopi prvoklasne fudbalere u vrhunsku ekipu. Želeli smo dobro da se branimo, da suzimo prostor i da ih napadnemo kontranapadima. Kada smo pokušali da napravimo šansu, oni su postigli gol“, naveo je Simeone.

Trener Sitija Pep Gvardiola napravio je tri izmene koje su i dovele do gola Kevina De Brujnea u 70. minutu, posle asistencije Fila Fodena koji je 80 sekundi ranije ušao u igru.

„Utakmica je bila teška. Oni su izveli trojicu odličnih igrača i zamenili ih  trojicom igrača istih kvaliteta. Priznajem da smo mislili da će Foden igrati od početka. Takodje, priznajem da je uživanje gledati kako Siti igra. Strpljenje koje imaju. Ali i mi smo tražili način da pobedimo“, rekao je Simeone.

Revanš utakmica na programu je 13. aprila u Madridu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS