Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Siti u osmini finala, Menhengladbah ubedljiv protiv Šahtjora - | K-013 Portal

Siti u osmini finala, Menhengladbah ubedljiv protiv Šahtjora

fudbal, sahtjor, siti, menhengladbah, sport

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Olimpijakos u gostima, u meču 4. kola grupne faze Lige šampiona – 0:1 (0:1).

Siti je obezbedio plasman u nokaut fazu Lige šampiona ovom pobedom. U naredne dve utakmice potreban im je samo jedan bod kako bi overili prvo mesto u grupi.

Siti je tokom čitavog prvog poluvremena napadao i igralo se uglavnom na polovini Olimpijakosa. Do prednosti su stigli u 36. minutu, posle nekoliko propuštenih prilika.

Mendi je pronašao Sterlinga, koji ’štiklom’ pronalazi Fodena i mladi Englez posle sjajne asistencije sunarodnika smešta loptu u mrežu.

U drugom poluvremenu je Siti nastavio sa ofanzivom. Istakao se golman domaće ekipe Žose Sa, koji je odbranio nekoliko udaraca Fodena, Sterlinga i Gindoana.

Siti je rutinski zadržao prednost i overio plasman u osminu finala.

Menhengladbah je očekivano bio ubedljiv protiv Šahtjora – 4:0 (3:0).

Od starta je Menhen krenuo ofanzivno i Pavlov je morao dva puta da interveniše u prvih sedam minuta. Povela je Borusija golom Štindla iz penala u 16. minutu.

Prednost je duplirao Niko Elvedi, koji je postigao pogodak glavom u 34. minutu. Embolo je bio najzapaženiji igrač na terenu, propustio je nekoliko prilika, a na kraju je uspeo da se upiše u strelce.

Pogodio je mrežu u 45. minutu. Menhen je u drugom poluvremenu postigao još jedan gol. Strelac je bio Oskar Vendt u 77. minutu.

(B92)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.